Двойничка на фолкпевицата Емилия нахлу в чалгата

https://hotarena.net/laifstail/dvoinichka-na-folkpevicata-emiliia-nahlu-v-chalgata HotArena.net
Двойничка на фолкпевицата Емилия нахлу в чалгата

Симон, която поразително прилича в лице и тяло на колежката си ветеранка, подписа договор с гиганта \"Пайнер\" и ще върти микрофона в нощните заведения. Фенове вече са в смут, че двете толкова си приличат, че ще настане хаос и трудно ще се разпознава коя е във видеоклипа. Други се шегуват, че двете може да се сменят на участие в дискотеките и никой няма да разбере.

Първоначално Симон искала да се занимава с джаз и завършила такава специалност (бел. ред. - Емилия е учила фолклор), но вероятно е осъзнала, че добри средства могат да се изкарват с чалга участия.

\"Музиката е движещата сила в моя живот, както и семейството ми. От много малка се занимавам с музика. Започнах да свиря на пиано още на 4 години. На 10 започнах и с уроците по пеене. Завършила съм Националното музикално училище \"Любомир Пипков\" в София със специалност \"Поп и джаз пеене\". Към днешна дата съм студентка, но със специалност, различна от музиката - интериорен дизайн. И все пак музиката е животът ми\", споделя изкусителната брюнетка, цитирана от \"България Днес\".

 

\"Емилия\"

Емилия

 

\"Родена съм в красивото китно градче Силистра, разположено на брега на река Дунав - разказва ни самата певица. - На 20 години съм и съм зодия Дева. Определям се като добре организирана и дисциплинирана. Обичам динамичния живот и може би оттам идва и страстта ми към високите скорости. Адреналинът, докато карам коли, джетове и сноуборд, ме кара да се чувствам добре. Трудно се доверявам на хората и много малко знаят коя е истинската Симон\", добавя загадъчно новата фолкдива.

2 Коментара

баста на чалгата

преди 1 година

У този пошъл бранш всички са двойнички на конвейер.

Коментирай

Симон

преди 1 година

завиждате че сме успели и красиви и имаме пари!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.