Ексклузивно: Джулиана Гани проговори за втората си бременност и третия брак!

11 Май 2022, 14:06


Джулиана Гани е една от най-популярните личности в България. Силиконовото бижу бе втората най-търсена персона у нас за миналата година в интернет след премиера Кирил Петков.

В момента Гани се наслаждава на връзката си с новото си гадже. "България Днес" я потърси да разкрие какво се случва с малката Джулка, ще има ли сватба и какво значи да си инфлуенсър.

- Джулка, какво се случва с теб? Едни твърдят, че ще се жениш, други - че си бременна?

- Това е твърде лично. Не мога да отрека слуховете, но и не мога да ги потвърдя. Мога само да кажа, че на този етап няма да има трета сватба.

- Миналата година беше на второ място за най-търсена личност у нас в Гугъл. Пред теб бе само премиерът Кирил Петков. Как се постига това?

- Дори не знаех за тази класация. Бях много изненадана от този факт, че съм толкова напред. Научих, докато бях на снимки. Телефонът не спираше да звъни. Оказа се, че са Би Ти Ви "Новините". Те ми казаха, че след премиера аз съм най-търсената личност в България. Честно да кажа, нямам идея защо. От една страна, може би защото съм успешна в начинанията си. От друга, заради скандалите в последните няколко месеца между мен и бившия ми мъж. Хората се интересуват от клюката - разводът, детето, интригата. Това ги тласка явно да търсят, да четат и да им е интересно.

- Спомена скандалите. Затихнаха ли вече те?

- Не на сто процента. От бившия ми мъж излиза все нещо ново. Той си води всякакви нови дела. Опитът му да ми опетни имиджа не се получи. Мога да кажа, че благодарение на скандалите съм станала още по-успешна в интернет.

- Отново легна под ножа. Какво оперира този път?

- Преди два месеца си направих носа. Всички ме питат колко пари е струвала операцията. Веднага казвам - 4200 евро. Висока е сумата, но е направена при един от най-добрите лекари, който се е грижил за Николета и Азис. Носът ми вече е по-тънък и чип. Много съм доволна. Засега не обмислям да си правя нещо. Но... не се знае (смее се).

- Как вървят срещите ви с Давид?

- Всяка седмица го виждам от петък до неделя. Уикендите е при мен. Най-често го водя в Пловдив, за да го види баба му. Сега, в по-топлите дни вече, ще го водя по комплекси, за да може да се забавлява на воля, да тича, да си играе с децата. През седмицата Давид е при баща си. Той го води на ясла. Опитваме се да се разбираме, въпреки че е трудно. Но се стараем в името на детето.

- А какво се случва в професионален план?

- Вече съм бизнесдама. Има собствен бранд. Регистрирах си фирма. Марката ми ще е изцяло насочена към жени - за коса, за добър сън и т.н. Няма аз да го рекламирам, а ще наемам известни за тази работа. Винаги съм мечтала да се занимавам с нещо мое. Логото на бранда е вдъхновено от една моя фотосесия. На снимката съм с една капела. Много я харесвам и реших това да ми бъде емблемата.

В същото време най-сетне си купих и апартамент в София. Досега съм живяла все на квартира. Реших, че ми е време да имам нещо мое. Апартаментът го взех на зелено. Още се строи. Ще е готов в края на 2024 година. Намира се в полите на Витоша.

- Собственият бизнес значи ли, че вече няма да се занимаваш с инфлуенсърство?

- Не, макар че ми е доста трудно да съчетавам всичко - грижите за детето, бизнеса, гаджето и всичко останало. Но мисля, че ще се справя. Ще направя цяла армия от популярни личности, които да работят с мен. В интернет е бъдещето. Това е новата модерна професия. Хората може да подценяват това, но се изкарват много пари.

- Обясни какво е да си инфлуенсър...

- Доста сложен процес е. И отнема немалко време. Първо среща с бранда, който ти е предложил да работиш с него, след това сам трябва да измислиш видео или снимка с дадения продукт. Следва обработка на кадъра, или монтаж. След това трябва да се предложи и подходящ текст. И компанията трябва да е доволна. Това отнема 4-6 часа, горе-долу един работен ден. Тук не слагам времето, в което трябва да се направя красива. Не може да се снимам, когато ставам от сън. Правя си косата, гримирам се, а за това си плащаш ти.

- Ти си една от най-популярните личности в интернет. Търсят ли те млади и амбициозни хора за съвети в тази сфера?

- Не, съвети не ми искат. Може би се страхуват от мен (смее се). Сигурно им изглеждам надута. По-често ме питат за общи проекти - да работим заедно. А не да им давам съвети. Може да напиша една книга за това. Вече имам издадена една, а сега може и втора. Ако нещата вървят все така нагоре, е напълно възможно да издам част от тайните си в книга.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Антония
преди 2 месеца
0
Е как да спести, като всичко отива по външен вид, екскурзии в чужбина и луксозен живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 2 месеца
0
Тя твърди, че ги има от 20-годишна, дава 6-7 апартамента под наем в Пловдив и за 10 години не може да си купи 1 в София? Хайде, стига....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 3 месеца
0
Еее, това новия ли е? Вече го е завела на зъболекар да му изпилят зъбите, сложат коронки, че и той да е перфектен като нея. Брей, брей, не е лесно да си мъж на нереално перфектно изглеждаща жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Антония
преди 3 месеца
-2
Апартаментите които дава под наем са и в Пловдив. Затова в София е била под наем.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Идейка
преди 3 месеца
-1
Имам идея!!! Защо Гани и Джизъса не се съберат..??? Ще са супер двойка! Той поредното дете, тя поредното дете.. По-скандално от това накъде??? Ще са във вихъра на скандала!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 3 месеца
0
Във Вип Брадър обясняваше как има 5-6 апартамента от баща си, богата била, живеела от наеми, а сега под наем била...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени