Ексклузивно! Ето защо Бойко Борисов НАМРАЗИ Веско Маринов! Вижте цялата скандална схема, чрез която певеца и любовницата му съсипаха Добрич!

4996
03 Юни 2019, 09:05


Дива шуробаджанащина, корупция, интриги и селски секс афери са истинските причини премиерът Бойко Борисов да вземе главата на дясната си ръка Цветан Цветанов и да унижи публично Веселин Маринов с думите, че му е "писнало от него". 

 

 

Това разкриха пред HotArena наши източници много близки до Борисов.

 

 

Смърдящата и скандална афера, заради която паднаха главите на Цветанов и Маринов, се развива в Добрич. Точно заради това Бойко Борисов, ден след изборите, намекна, че ще прави кардинални промени в няколко областни структури и на първо място посочи Добрич. 

 

 

Както HotArena вече разкри, преди 2 години депутата от управляващата партия и кандидат за вицепрезидент Пламен Манушев заедно с Цветан Цветанов, Веско Маринов и любовницата му Веселина Пеева - Веса Сервитьорката, правят комплот срещу силния човек в ГЕРБ - Добрич Живко Мартинов в края на юли 2017 г. и го свалят от поста му. 

 

 

Заради контактите на Цветанов в прокуратурата срещу Мартинов се образува досъдебно производство с безумното обвинение, че е рекетирал търговец за безплатен суджук, който бил предназначен за.... Бойко Борисов. Компроматът е изсмукан от пръстите, но пикантен и хваща декиш. Месеци наред всички медии се занимават с Живко Мартинов и му лепват прякора Живко Суджука. 

 

 

Логично "рекетьорът" подава оставка от ГЕРБ. Същият, който дотогава печели за ГЕРБ, по категоричен начин всички избори в житницата на България. 

 

 

Така се разчиства терена Добрич да бъде овладян от хора на Цветанов и на Веско Маринов. На сцената се появява военноморският генарал Пламен Манушев по прякор Лодкаря. Въпреки че претърпя пълен провал на президентските избори, Манушев поема управлението на ГЕРБ в областта. Докато това се случи е имало множество тайни срещи по ресторанти на триото Манушев - Веско Маринов и гаджето му Веса Сервитьорката. Тя е родом от Добрич. 

 

 

След като на Живко Мартинов му е бита по грозен начин дузпата, шута на Пайнер заедно с Цветанов слагат на предна позиция в Добрич и Зорница Михайлова по прякор Пъпчивата. Тя е общинска съветничка. За нея в града се говори, че ще бъде следващият кандидат за кмет на града, издигнат от ГЕРБ. По някаква много, ама много голяма случайност Пъпчивата е адвокатка на Веселина Пеева - любовницата на Веско Маринов. Даже има подписано пълномощно от нея и може да я представлява навсякъде. 

 

 

Шуробаджанащината обаче не свършва с това. 

 

 

Иво Пенчев, председател на общински съвет в Добрич, става такъв лично по препоръка на Веселин Маринов, тъй като случайно или не е съученик на гаджето му Веселина. 

 

 

Изборният крах в Добрич, за който Бойко Борисов се вбеси, се дължи на изцяло окупираната област от Веселин Маринов и неговият личен приятел Цветан Цветанов. В това са категорични всички добруджанци.

 

 

Ще претърпи ли още едно фиаско ГЕРБ в житницата на България, предстои да видим през октомври на местните избори. От сега е ясно, че със сигурност ще претърпи, ако не бъдат изринати оттам всички паразити на Веселин Маринов и Цветанов.

 

Бойко Борисов обаче многократно е показвал, че има безпогрешен нюх и бързо разкрива подлеците около него, които, като кърлежи, само смучат. Очаква се до дни премиерът да разкара цялата шайка подлеци в Добрич. 

 


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени