Ексклузивно! Слави вдига ИМЕНИЕ! ВИЖТЕ ГО!

13555
08 Януари 2014, 13:10


 

Баровско имение край Перник вдига Слави Трифонов. Шоумен номер 1 в България си е харесал парцел край село Кладница и смята да вдигне палат за чудо и приказ, разбра HotArena.net.


Проектът вече е изготвен, но кога ще започне строителството засега не е ясно. Факт е обаче, че Дългия е твърдо решен да стане официален член на българския Ориндж Каунти.


В Кладница къщи имат не само редица близки приятели и колеги на Слави, но и куп познати бизнесмени. Мястото е особено примамливо заради близостта си до София и в същото време заради спокойствието и красивата природа.


След няколко гостувания на близки и познати Слави решил да си купи имот в комплекса, но нищо не харесал. Огледите на предлаганите къщи завършили без резултат и Дългия решил, че ще си построи имение.


Решението му било къщата да е голяма и просторна, но по-далеч от границите комплекса. Освен това Слави искал да покаже на останалите, че докато те имат къщи, той ще има цяло имение.


Земята вече е купена, проектът изготвен, но засега не е ясно кога ще бъде построен дома на Трифонов. Говори се, че сделката излязла доста изгодно на Слави–кв.м в района за къща се търгува по 1000 евро, докато парцелите струват по 60-70 евро за квадрат.


И докато Дългия се суети около новата си къща, друга новина обикаля светските среди. Упорито се шушука, че приятелката му Мартина е бременна и двамата очакват първото си дете.Засега двойката не е коментирала въпроса, както и мълвата, че Слави стяга собствена политическа формация. Трифонов дълго време стоеше далеч от политиката, но се твърди усилено, че смята да влезе във властта, пише списание „Story“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Перник
преди 7 години
0
НА това имение му се вика "Делта Хил"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени