Ексклузивно в HotArena! Дженджър „пиара“ Наско Лазаров откраднал дрехи за 1500 лв! Молил се като мекотело за яке и дънки и после се покрил като истински пе..... (Подробности)

02 Април 2018, 15:00


Известният столичен дженджър и менте пиар Атанас Лазаров - Наска, е откраднал дрехи за 1500 лв. от популярен бутик, научи HotArena.

Обирът е станал преди седмици като собствениците на магазина още са в шок от уникалната наглост на Наска. Така нареченият ПР е задигнал - без да плати яки, дънки, блузи и тениски. Всичко общо на стойност 1500 лв. Преди да вземе дрехите се молил като мекотело на собственика да му ги даде, като се клел, че ще ги плати дни след това.

Дженджърът по принцип е известен в цяла София като муфтаджия, който вечно се оплаква от липса на пари. Разбира се точно в стила на Лазаров, минали няколко дни, но дрехите нито били върнати, нито платени. И спрял да си вдига телефона.

HotArena подробно ще разнищи цялата история с максимални подробности. Очаквайте детайли по случая.

Това не е първата помиярска постъпка на Атанас Лазаров. HotArena обръща внимание на всички негови клиенти, които някак си е успял да прилъже, че ги очаква подобна случка като тази с дрехите.

Преди няколко месеца Лазаров от Катунци осъмна със запорирани сметки. Тогава той бе осъден от сестрите Мариана и Любка Маркови за неплатени сметки, надхвърлящи 3000 лв., информираха служители на частния съдебен изпълнител Димитър Вълков, натоварен с делото.

Припомняме, че Лазаров беше зверски пребит преди време пред входа на дома си. Според запознати причината за побоя са борчове, които той имал да връща.

Родителите му живеят в санданското село Катунци, където живее и семейството на брат му. Те имат ферма за отглеждане на крави, но Атанас Лазаров предпочита да се прави на денди в столицата.

HotArena призовава всеки измамен от Лазаров да ни пише.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До HotArena
преди 5 години
0
ХотАрена, напишете и това, че Атанас Лазаров дължи над 1500 лв. на собственика на клуб Планет - г-н Вишански. Преди три години, ако не и повече направи огромна сметка с едни чужденци и не си платиха. А пиха уискита черен етикет, незнам си колко годишни.. у-ааа и накрая Насенцето няма пари да плати, а се прави на ербап пред тях , като баровец едва ли не... До ден днешен Вишански не може да си прибере парите. Лазаров го уверяваше, че ще му ги върне по 100 по 200 лв, но само на думи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
радо
преди 5 години
0
Миналата година Наско го би и бившето гадже на Азис - Богдан Асенов-Айшето (такъв му е прякора). На Витошка така го събори на земята и му взе телефона. А Насо почна да вика : Помощ, помощ! ... .Абе , голям смях беше! Иначе двамата са големи приятелки, непрекъснато се мъкнат заедно в добро и лошо. хххх
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Голямата секира
преди 5 години
0
Наско Лазаров е голям несретник. Няма къде да живее и затова спи по месец-два тук и там и все е без покрив над главата. Сега се е заврял да досажда в апартамента на Енджи Касабие, която за един безплатен пиар го е прибрала като бездомно куче. Лазаров често няма и два лева да се усмихне... гледа да яде в някои ресторанти на аванта, но вече и това не получава, защото е нагъл и нахален тип, който не разбира от доброто и затова често прекалява с безплатните неща, които получава от хората, които го съжаляват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ще повърна
преди 5 години
0
Пасивна, мазна швестерка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
На вниманието на Руси Димитров и HotArena
преди 5 години
0
Искам да ви разкажа една история - ДОСТОВЕРНА. Надявам се да й обърнете внимание и да я разкажете в статия. Преди повече от 20 години Наско Лазаров беше хетеро. Не е шега, самата истина! Тогава имаше връзка с жени, а за една от тях на име Мария има доста любопитна информация. Момичето беше много влюбено в него, той й обещаваше да се оженят... И така след време я уверяваше, че ще заминат за Гърция, където да се остановят да живеят, да започнат работа и да създадат семейство. В деня, в който трябваше да заминат уж двамата, той я предал на ганицата на двама мъже, като я уверил, че те ще я настанят в апартамент, а той ще замине след седмица. Заминаването му така и не се случило, защото всъщност г-н Пи Ар Лазаров я продал като проститутка. Момичето дълго време не успя да се откъсне от тази среда. За този случай в интерес на истината е правен и документален филм от журналиста Христо Калоферов. Не знам повече за филма, но историята ми е разказвана от много сигурен източник преди доста години...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
допълнение
преди 5 години
0
Пропуснах да уточня, че въпросния филм не е с променени имена на главните действащи лица в него. По-скоро е история в 20-30 минути в стил лична драма. Документален филм много претенциозно звучи.. не се изразих правилно. Калоферов ако имате начин го питайте, той е запознат с историята по-добре.
допълнение
преди 5 години
-1
Пропуснах да уточня, че въпросния филм Е с променени имена на главните действащи лица в него. И по-скоро е история в 20-30 минути в стил лична драма. Документален филм много претенциозно звучи.. не се изразих правилно. Калоферов ако имате начин го питайте, той е запознат с историята по-добре.
Пътник
преди 5 години
0
Преди години пътувах с влака за Петрич и този господин пътуваше заедно с Радо Прашката. По някое време той отиде към края на вагона и Радо го последва. Помислих си, че отиват да пушат, а и вагона беше почти празен. Когато отидох до тоалетната на пода имаше два презерватива. Явно е имало бъркане по дупките :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вулева
преди 5 години
0
Атанаска кривата муцуна, нечистотията от душата му се е отпечатала и на лицето му
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до Смехурко
преди 5 години
0
Здравей, Смехурко и аз съм чувал за подобно нещо дори са ми казвали, че имал голям член. Как да се свържа с теб, за да видя дали е така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Така е
преди 5 години
-1
Голям му е наистина. Виждал съм го на нуди (гей) плажа в Слънчака. И други леко известни също ходят на този прословут плаж. Един светски журналист, който скоро участва в реалити за известни личности. Виждал съм също един бивш депутат (народен певец), който го съдиха за педофилия. Един танцьор (може би вече бивш) от Максимус. Не е българин, а руснак може би. Един с писклив глас дето ходи да снима сеири в едно предаване за съдебни спорове. Ай чИститу!
ЕБАТИ ПАРОДИЯТА Е ТОЗИ КОЛУН!!!!
преди 5 години
0
АМА НА ТОЯ ОТ 200КМ СИ ЛИЧИ,ЧЕ Е ДУПЧЕН БИЛЕТ..ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЕНТЕ!! НЕ ЗНАМ КАКЪВ "ПР" Е ТОЯ??? И КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ЗАУХАВ ТОЯ ДА ТИ Е ПР??? ДА МУ ДАДЕШ ПАРИ,ПЪК ЧАК И РЕКЛАМА ДА ТИ ПРАВИ..СМЯХ...СМЯХ!!! ЛЪХА НА ЕВТИНО И ИНТРИГА.... А ОТНОСНО ТОВА,ЧЕ ВЗИМА ДРЕХИ И НЕ ПЛАЩА..ТО У НАС ТОВА Е ПРАКТИКАТА НА ВСИЧКИ СЕЛЯНДУРИ ДЕТО ВРЕМЕННО ИМАТ ПАРИ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ГОСПОД..ВЗИМАМ ГО СЕГА ,А ДРУГИТЕ ПО-НАТАМ..ТОВА Е ЛАФА...НО,НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМАТ ЗА ВНОСКА ЗА ЛЪСКАВАТА КОЛА КОЯТО Е НА ЛИЗИНГ,НО ТРЯБВА ЦЕЛО СЕЛО ДА МЕ ВИДИ В НЕЯ И ДА СИ КАЖЕ..ТАРИКАТ СЪМ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Смехурко
преди 5 години
-3
Наска прекарва голяма част от времето си в кенефа на НДК. При интерес и заплащане, предоставям клип от подвизите му с младо ромче
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени