Ексклузивно в HotArena! Ето го жениха на Муки (Двамата са набори, вдигат сватба след пандемията)

3514
27 Април 2020, 11:41


Бъдещият жених на дъщерята на Стоянка Мутафова Муки - Георги Петров, е неин връстник, видя HotArena.


Двамата с Муки ще се врекат във вярност след пандемията, която ни застигна. "Казах "Да" на Гошо, познавам го от цяла вечност", сподели пред "България днес" щерката на великата актриса. Това е поредното предложение за брак за Грубешлиева и тя не смята да го пропуска, нищо, че в сърцето й не гори толкова страст, колкото искрено приятелство. 


"Мисля, че най-накрая Стоянка ще се успокои на оня свят - няма да остарея сама, човекът е добър и си заслужава да се свържа с него. Ще се оженим като свърши тази лудост с карантината.", сподели Муки.


А човекът - това е синът на известните актьори Борис и Райна Петрови. "Харесвам Муки от детинство. Ние сме най-добри приятели, познаваме се от малки и си помагаме. Винаги ще съм до нея", сподели Гошо. Самата Муки не крие, че той й пазарува, помага й с всичко, чуват се постоянно по телефона. Тя пък била неотлъчно до него когато преди 6 години починала майка му. След смъртта на Стояна той също постоянно я питал от какво има нужда и дали иска да дойде да я види. 


Приживе самата Мутафова споделяше, че ако трябва да избира мъж за дъщеря си, това ще бъде именно Гошо, който е на една възраст с Грубешлиева и двамата много се разбират. "Райна, майка му, като бяха малки, все казваше: "Дай да ги оженим двамата, ма, Стояно", а аз й се смеех", разказа великата комичка преди да си отиде от този свят. 


"Мама е била права. Сега може да си отдъхне", сподели Муки. Според нея двамата с Георги, като деца на артисти, имат много общи теми. Тя има един брак с грък, с когото са разделени повече от 40 години, макар разводът да стана факт едва преди 5. Двамата с гръцкия бизнесмен се разделят по нейна молба, защото майка й много й липсвала, когато живяла с него. 


Муки е имала кратка връзка и с Иван Славков, а най-голямата й любов е художника Сашо Балкански. Двамара са заедно 14 години, но тя го изоставя, тъй като е доста по-възрастен от нея. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НОНИ
преди 5 месеца
0
Нека да е щастлива! Виновна ли е ,че се е родила дъщеря на великата Стоянка?Грижили са се една за друга ,било им е добре ,те си знаят
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Арх.Мирянова
преди 5 месеца
0
Можеше с едно простичко ,,Весела,,
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Арх. Весела Мирянова
преди 5 месеца
-8
Муки каква е?! Дъщеря на майка си. Дори плеймейтките са по- достойни кандидатки за слава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Попътен вятър
преди 5 месеца
0
Искрено се радвам за тези две чисти души, нека си помагат един на друг и да бъдат щастливи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени