Ексклузивно в HotArena! Кобрата преби Андреа! (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-kobrata-prebi-andrea HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Кобрата преби Андреа! (Фото)

Андреа със сигурност е отнесла як пердах от бившия си любим Кубрат Пулев. Това става ясно от снимка, която певицата публикува на стори в социалната мрежа Фейсбук, но малко след това я изтри, видя HotArena. На кадъра Андреа  е с насинени и нацепени устни, а ужасният кадър е придружен от коментар : „Извинявай, че изкарах истината”.

Фенове заподозряха, че Кобрата е бесен след скандалните разкрития, които Андреа  направи за него и любовницата му Розали Петрова. Оказа се, че Пулев е поддържал паралелна връзка с Андреа и въпросната Розали в продължение на 4 години, с която даже са си купили общо жилище в центъра на София. Андреа дори публикува документ за покупко-продажба, в който фигурират имената на влюбените гълъбчета.

„В моят случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг“ си има сериозни гаджета“, написа Андреа.

Тя разкри как Кобрата я изкарвал луда пред любовниците си и се оправдавал, че не може да я зареже, защото ще се самоубие. В същото време я молел да се оженят и да му роди дете.

Според добре осведомени източници Пулев кръшкал на Андреа постоянно, като някои от изневерите му се превръщали в сериозни връзки. Една от тях е знойната гимнастичка Стелиана Янкова. Поповската красавица редовно го посещавала в Германия, където Кобрата тренираше.През годините клюкари шушукаха, че Кубрат

редовно малтретира физически Андреа и точно от страх тя не е намирала сили да си тръгне. Явно сега Кубрат е бесен на Андреа и я е пребил за пореден път.

61 Коментара

Лупи

преди 3 години

Андрейка търси съжаление! Когато някой не те иска, откажи се да го преследваш и злепоставяш в медиите!

Коментирай

Лъжиии

преди 3 години

Доста нескопосан грим!

Коментирай

Мартин

преди 3 години

Защо се е мъчила сама да се гримира? Да дойде при Сали циганина ще я направи като професионален гримьор.

Коментирай

хехе

преди 3 години

тя не го злепоставя - какво от това, което каза, не е истина? пулев показва едно лице пред хората, тя показа какъв всъщност е, аз не виждам проблем или злепоставяне.

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Психарката пак изпълзя.Престанете да ни занимавате с тези жалки чалгари.

Коментирай

Виолет

преди 3 години

Къде видяхте нацепени устни???? Дори не се е опитала да се гримира правдоподобно а тръгнала да търси съжаление,толкова не е спряла да се излага че обръща нещата не в нейна полза,ама какво да се очаква от проста нагъзена чалгарка

Коментирай

fuck off

преди 3 години

За тая само лекарства със зелена рецепта!Колко е долна!Симулантка и стойкаджийка!

Коментирай

ми,

преди 3 години

Истината за отношенията им касае само тях.Какво ги пробутва в нета.Става все по-жалка.

Коментирай

Без думи

преди 3 години

Ако наистина имаше нещо такова изобщо нямаше да занимава публичното пространство а да сигнализира съответните органи.Ай сиктир олигофрен недоебан

Коментирай

!!!

преди 3 години

Не ми се вярва Пулев да посяга на жени,защото той е зодия телец,те са спокойни и уравновесени,Андреа е водолей,аз съм чела и виждала,че най-много психично болни има от тази зодия,това е статистика!

Коментирай

Лили

преди 3 години

Тая наистина има психично разстройство за да прави такива циркове и да си фантазира

Коментирай

Жалка

преди 3 години

Значи това не е нищо. Само ще кажа че като си слагаш хиалурон, веднага получаваш ето точно такава синина на устната. Едно към едно. Второ-имайки предвид присттастието й към Фотошоп, сериозно ли вярвате че Кубрат го е направил? За съжаление от такива жени като нея отъряане няма

Коментирай

Кво да се прави

преди 3 години

Тази е от типа “жени”, които ще заплашат мъжа до себе си със самоубийство, ако той реши да ги зареже. Ясна е работата- attention seeking whore им се вика на такива като нея. Не могат да приемат света около тях и това е. Няма ли кой да я вкара в някоя клиника, че да се поуспокои малко... и нищо чудно наистина да е от хиалурон тая синина, и аз съм си слагала и съм получавала същата на същото място

Коментирай

Не вярвам

преди 3 години

Как мъж с такива постижения ще си позволи да рискува кариерата си заради едно такова уродливо мекотело ?! Тая вече съвсем изпростя

Коментирай

Светла

преди 3 години

Ако Кобрата беше ударил наистина Андреа едва ли щеше да е насинена по този начин . След като имат проблеми да продължи сама и да търси мъж ,който я приема такава каквато е ! Стига с тези " свободни съчинения " !

Коментирай

hehe

преди 3 години

когато един мъж е публично унизен, той получава подкрепа от мъжете, а и от много жени. Когато една жена е в същата ситуация, жените надават истерични крясъци на задоволство и даже сипват още, само за да получат малко облекчение за изтерзаната си и смачкана душа. Продължавайте да защитавате боклуците, но после недейте да ревете, като ви зарежат или ви третират като боклуци :)

Коментирай

Любовницата на Кубрат Пулев е Julia Castle напишете в ютуб Julia Castle Bye Bye да видите последната и песен която е снимана в залата на Кубрат и текста е срещу Андреа!!!!!!!

преди 3 години

Виждали сме ги заедно и по кафета!!!!

Коментирай

Джени Суши номер 2

преди 3 години

Ако действително беше бита,той щеше да и откъсне главата!Риана беше жестоко бита от Крис Браун,а той е шушумига,но Кобрата е гигант,така че нещата са ясни,хората са интелигентни и никой не вярва!

Коментирай

Ако е така...

преди 3 години

Ако действително я е бил, това не му прави чест! Да пребиеш видимо по-слабия от теб- при това жена- независимо по каква причина- това говори много лошо за самия теб, който и да си ти!!!

Коментирай

ми,

преди 3 години

Тези и двамата са боклуци търсещи медиино внимание.От един дол дренки са.

Коментирай

а бе,

преди 3 години

Бил я е ама друг път,сЛободни съчинения на изоставена чалгарка.

Коментирай

Ани

преди 3 години

Малоумница!

Коментирай

ina

преди 3 години

На мен защото бившият ми приятел ми е разбивал устата, мисля, че синината не е от удар. Устните ми се надуха за секунди и тъй като мястото е меко имах много вътрешни наранявания. Тъмните синини са от кръвонасядания и ако бяха от удар, устата и щеше да е на пихтия. Рани не виждам

Коментирай

Ваня

преди 3 години

Това не е снимка на Андреа ...лошо много лошо копие си е сложила

Коментирай

Надя

преди 3 години

Не защитавам,но и не обвинявам. Не знам дали това е истина или провокация,но знам,че когато човек е наранен еготото не му позволява да запази достойство.

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

преди 3 години

Действията на Андреа са в нейна вреда, но къде ти мозък в главата на една чалгарка. Явно няма и приятели, които я обичат, за да й кажат колко греши, а само сеирджии. С постъпките си само се излага и затвърждава думите на Кубрат, че е луда. Много трудно ще намери мъж, който да създаде семейство с такава неуравновесена жена.

Коментирай

George1

преди 3 години

Крайно време е тая кифла да се самоубие.Никой не се интересува от тъпият ѝ живот.

Коментирай

svetla

преди 3 години

Въобще не харесвам Андреа,но нито една жена не заслужава подобно унижение и подигравка . Има жени , които са по наблюдателни и щяха да хванат и разобличат Кубрат още много отдавна ,още в зародиша на неговите изневери. Има и такива като Андреа , които са по -заблудени и не виждат и вярват на мъжете до тях. Ето затова и тяхната връзка продължи толкова дълго,въпреки че от години се знаеше неофициално какъв е Кубрат и какви ги върши. Такъв подлец и използвач ( щото той е такъв и спрямо Андреа и спрямо другите жени) трябва да бъде сурово наказан . За жалост няма закони за такива като него .

Коментирай

ми,

преди 3 години

С публичните си действия чалгарката единствено се самоунижава.Нищо друго.Просто тя се е вкопчила в този,неразбирам защо,вместо да го пусне да пасе и да си гледа живота.

Коментирай

:))))

преди 3 години

Нали ''приятелка'' и е проститутката Моника Валериева.Какви приятели,какви 5 лева.То родителите и не могат да я спрат да се излага,а такива "приятелки" само я подтикват да го прави.

Коментирай

4444

преди 3 години

Защо всички са срещу нея сега? Ако всичко това е вярно,Кубрат се оказва пълен боклук. Видя се като я целуна оная американката колко я уважава.

Коментирай

Ралица

преди 3 години

Защо позволявате някой да ви удря??? Ако ми посегне ей ще му отрежа топките! Ще направя така, че дълго да съжалява, че ми е посегнах! Бахти нещастника смотан

Коментирай

Златка

преди 3 години

4 години с тази Розали- пак загубено време и пак не му е родила дете. Дали пък причината децата да не се получават си е в Кубрат ?

Коментирай

КолибРов

преди 3 години

Така като я гледам тази снимка- не е като да е ударена от боксьор, а се едно нещо си е изгорила устните- не виждам синини по лицето- още повече от тежката ръка на Кубрат.

Коментирай

Хаха

преди 3 години

Не знам какви балъми сте, че да вярвате само на едната страна на историята(в случаят на Теодора). Показала ви снимка с уж насинени устни и вие веднага се хващате на въдицата. Май сте заблудени точно колкото нея. Всичко което ви се покаже или каже, веднага го приемате за истина. Това е просто една отчаяна жена, която освен драма, истерии и Фотошопирани до неузнаваемост снимки, няма какво друго да предложи. Точка.

Коментирай

И

преди 3 години

Това като нарисувано с фулмастер...

Коментирай

Надя

преди 3 години

Ама стига с тези гръмки заглавия!! Кой ще повярва,че тоеа е истина без доказателства? Къде е медицинското от лекар удостоверяващо ,че е малтретирана? Второ къде е жалбата в полицията.че именно Кубрат го е направил? Той не глупав да си създава отново проблеми,след тези които имаше с псевдорепортеката. Андрея е изоставена,озлобена и това е нейното отмъщение Не оправдавам изневярата ,но самата Андрея каза в интервю,че в нея живеят двама души. Това се нарича биполярно разстройство. Стига с този цирк и от двамата.

Коментирай

Розали

преди 3 години

Ааабе хора,не бъдете толкова наивни,майсторката на фотошопа ли няма да скалъпи такава фалшива снимка,осъзнайте се

Коментирай

......па

преди 3 години

То никой не вярва.Даже на снимката с фотошоп си е прибрала дебелите бузи и уголемила камилските бърни.

Коментирай

......па

преди 3 години

То никой не вярва.Даже на снимката с фотошоп си е прибрала дебелите бузи и уголемила камилските бърни.

Коментирай

......па

преди 3 години

То никой не вярва.Даже на снимката с фотошоп си е прибрала дебелите бузи и уголемила камилските бърни.

Коментирай

ми,

преди 3 години

И двамата са чалгарски боклуци.

Коментирай

до george1

преди 3 години

dano puknesh do kraq na 2020

Коментирай

Viki

преди 3 години

Az ne moga da razbera, kak zenite moze da sa tolkova zli i da ya opluvat taka. Vse taia kakva muzika pravi,momi4eto e sviasno i nikoi ne ya vidia s drugi mqze. Neka i da ne zabraviame, 4e takiva mqze boklutsi sa vqzpitavani to4no o takiva maiki, koito sediat i ubizdat zenite,prosto niamam dumi.

Коментирай

Хм

преди 3 години

Мисля, че има скрито послание.Много буквално приемате написаното и снимката.

Коментирай

!

преди 3 години

Да го духа дебелата, изкукуригала СВИНЯ Тодора! Да го духаш и ти! Аман от малоумни патки с акъл за две стотинки!

Коментирай

:)

преди 3 години

Той вече беше разделен с Андреа когато целуна Суши! Може да си прави каквото поиска. Дебеланата ако е искала да го е зарязала!

Коментирай

Dano

преди 3 години

Dano e istina Dano... No zashto stolkova kasno? I dano ya e prebiwal mnogo pati, ne samo edin perdah.. Tapa putka chalgarkla i bezmozachhna mutra PULJO- WHAT CAN POSSIBLY GO WRONG?? Eba si geneticheskija experiment! Eta taka sa se sazdali mangalite v India

Коментирай

Objasnenie

преди 3 години

Wue zabrawjate kakwo tochno e jena po opdedelenie: JENATA E NENUJEN IZRASTAK KAM PUTKATA. Nadjawam se towa da Wi pomogne fa razberete kakwo IZRASTAKAT ANDREA e poiskala da kaje..

Коментирай

Andrea

преди 3 години

Andrea= Nenujen izrastak kam putkata na Andrea..

Коментирай

Naprotiw

преди 3 години

Malko i e bilo! Kurwata dolna na pihtija Aman ot tapi putki chalgarki.. PULJO, SULJO I ANDREA- HA HA HA

Коментирай

Kamila

преди 3 години

Tazi izglejda kato padnala na mutrata si jadna kamila.. Dano e istina, che ja e prebil, malko i e!

Коментирай

72782hy

преди 3 години

Що за изроди сте!? Нищожества!! Вижда се, че момичето е психически нестабилно. Така ли сте израстнали, сред насилие и унижение? Лош народ сме. Срам ме е от такива като вас да се нарека Българка!

Коментирай

Я не обиждай, ненормалнице!

преди 3 години

Ти си нищожество, озверяла жено! Защитница на психопатки, чиито живот е пълна измислица! Ти сляпа ли си? Ина пеленак ще му стане ясно, че такава синина от бой не се почучава! Аман от кухи лейки!

Коментирай

ми,

преди 3 години

Че е психически нестабилна е публична тайна.Само такъв човек ще си променя визията до неузнаваемост чрез фотошоп.Но си има лекари за тази работа.В интернет няма да намери помощ.Но явно и не търси защото си живее в илюзорен свят.

Коментирай

мен

преди 3 години

Ами ще яде бой, защото се прояви като най-голямата простакеса. Такива неща се решават цивилизовано и само между двамата, в крайна сметка са публични личности и най-малко заради спортната кариера на Кубрат и 15-те години прекарани заедно, трябваше да не го изобличава толкова грозно. Откакто свят светува хората се разделят, изневеряват, карат и т.н. Да, наранена е, обидена е, но ако тя не беше изкарала така клюкарски истината, просто всичко щеше да приключи между тях и всеки да продължи по пътя си. Или се търси ПиАр от цялата тази история, или тя наистина е мега глупава, за да прави така, че цяла България да ги говори. Не го оправдавам, но тук си пролича кой е по-интелигентния от двамата.

Коментирай

1

преди 3 години

Такава синина само по устната се получава от боцкане с филър. Ако Кобрата я беше ударил, цялото и лице щеше да е бушонирано или най-малкото с комоцио в някоя болница. Алоо, говорим за най-добрия ни боксьор. Айде стига вече се излага Андреа. Станалото станало....Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го причини.

Коментирай

......па

преди 3 години

Андрешка няма сключен брак с боксьора,значи и тя е една от любовниците му.

Коментирай

......

преди 3 години

....През годините клюкари шушукаха, че Кубрат редовно малтретира физически Андреа и точно от страх тя не е намирала сили да си тръгне....Е това си е направо ВИЦ.Тя се впила в него като кърлеж и мазохистки стои 13 години да я ползва като боксова круша:))))))

Коментирай

Това не е тя

преди 3 години

Добър грим. Отдалеч се вижда, че това е друга жена. И грим, плюс малко фотошоп.

Коментирай

Дрън Дрън

преди 3 години

Ходила е на поправка с филъри - от личен опит мога да кажа, ,че това е синина от игла и изчечзва за 2-3 дни

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.