Ексклузивно в HotArena! Разследват хайлайф атракцията Биляна Тончева за измами?!

5244
17 Юли 2019, 17:24


Върви слух, че популярната в хайлайф средите адвокатка Биляна Тончева е разследвана по подозрения, че извърша шашми с европроекти, научи HotArena.

Срещу Тончева имало данни, че пред фирми, кандидатстващи по проекти се е хвалила, че може да уреди финансиране във всяко министерство, но срещу кеш бек от 30-40 % от стойността на проекта. Този кеш бек отивал за нейни хора – чиновници, обикновено директори на дирекции, от които зависи даването на зелена светлина по проектите.

Тънката подробност е, че въпросните директори дори и не познавали Тончева, камо ли да са искали пари от нея. Много е възможно обаче информацията за тези 30-40% да е невярна или госпожа Тончева просто да се е шегувала. Което означава, че ако тя иска пари извън нормалния хонорар за избработка на проект, клиентите на Биляна Тончева спокойно могат да не и дават нищо извън регламентираното, защото дамата чисто и просто тества чувството им за хумор. HotArena дори и не може да си помисли, че може да става въпрос за корупция и измами!

До HotArena обаче достигна много подробна и конкретна информация за изключително скандални афери, в които е замесено и името на адвокатката. Скоро след като проверим информацията ще разкрием аферите. Освен с игри с европейски проекти, в определени кръгове тя има имидж на топ интригантка. Незнайно по каква причина Биляна Тончева се мисли за ВИП персона. Тя е от типа „на всяка манджа мерудия“. И по-точно -  ходи да се снима на всякакви светски събития. И определно се превръща в атракция!

П
ищната юристка не пропуска да се появи на благотворителни балове, концерти и всякакви вечерни соарета, включително и на детска асамблея. Работното й време в кантората е доста по-кратко, отколкото присъствието й на подобни мероприятия. Тя често е в компанията на бизнесдамите Мария Косева, Вили Боршукова, Гергана Ташкова и др.  Тончева отбелязва личните си празници в скъпарски заведения, на които глас извиват звезди като Васил Найдено и Йорданка Христова. Тончева се е „селфирала“ дори и с Цар Симеон, показва разходка из фейсбук страницата й. Незнайно как и по какви критерии тя попада и в класацията“ “Топ 20 успелите българки” на светски сайт?!

До дни HotArena ще разкрие супер пикантни клюки и по конкретно какво се твърди, че Биляна Тончева говорила зад гърба на уж „близките й приятели“ от хайлайфа.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lol
преди 2 години
-4
Интересно-вечерни соарета, а дали според автора има вечерни матинета например?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емо,емо...
преди 2 години
-5
Хайлайфа не е на кила като кренвирши в кварталите супер
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емо
преди 2 години
-6
Какъв хайлайв е тази цоцолана
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени