Ексклузивно: За първи път Кичка Бодурова показа осиновената си дъщеря

2399
01 Септември 2020, 09:51


"Подготвям усилено моето момиче да започне училище. Няма да направя същите грешки както с дъщеря ми Кристи. Тя имаше тежък пубертет, имаше дни, в  които изобщо не си говорим, и сега се надявам това да е минало", споделя певицата Кичка Бодурова, която живее "втора младост" с осиновеното си момиченце.

Детето е разсъдливо и ученолюбиво, не толкова своенравно каквато била дъщеря й Кристи, но и то не обичало да му дава акъл. Красивото момиченце носи името Магдалена, пише „България днес“.

В края на юли семейството изкара прекрасен рожден ден на любимия на Кичка – Крис. "На партито бяхме само дъщеря ми Кристин-Жаклин и 15-годишното осиновено дете от мен. Мъжът ми също прие прекрасно детето и то се адаптира в новото семейство веднага", казва Бодурова.

В просторния палат понякога им гостува и дъщерята на Бодурова - Кристи, която от години не живее в дома на родителите си. Точно това провокирало Кичка да осинови дете, да се грижи за него и да му даде цялата си обич.

Идеята да осинови дете се заражда преди доста време, но категорично решение взела преди две години. Миналото лято при завръщането си в България естрадната звезда отдели време не само за концертна дейност, но задвижи процедурата за осиновяване. Пред близките си тя споделила, че иска да даде успешен старт на това момиче, което да получи добро образование.

След дълги години на изкачване в кариерата певица така и не можа да се сдобие със собствено дете, тъй като не успява да намери точния мъж. "Когато се появи Крис, вече знаех, че искам дете, и вече не губих време", казвах Кичка.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 3 седмици
0
Моите адмирации,госпожо Бодурова.Трябва да имаш голямо сърце и разбира се финансови възможности за да осиновиш детенце.Но има много богати хора,които цял живот за съжаление остават без дете и поради една или друга причина не осиновяват.Да е живо и здраво семейството на Кичка Бодурова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени