Екстра Нина: Всички трябва да спасим Сашка (Певицата се моли някой импресарио да организира концерт)

4030
22 Октомври 2021, 13:45


Oт цялото си сърце искам Сашка Васева да се оправи и болестта да остане само спомен. Тя е вярваща, нека всички вътрешно се помолим за нейното оздравяване. Дай Боже да се възстанови на 104 процента. Аз изцяло вярвам в това“.

 

Tова емоционално заяви пред „България днес“ певицата Екстра Нина по повод тежкото заболяване на колежката си. От няколко години Сашка има сериозни проблеми със зрението, като нито можеше да разбере какво й има, нито как да се лекува. Наскоро Васева е разбрала страшната истина в Германия тумор в мозъка.

 

„Със Сашка сме приятелки от началото на попфолка. Живели сме заедно в Симеоново. Правили сме концерти и турнета двете. Колежки сме, уважавам я много, но най-вече защото е много земна и добра. Иска ми се някой импресарио да организира благотворителен концерт с малко по-високи цени на билетите, за да можем всички заедно да помогнем на семейството, защото сумата е непосилна“, каза още Екстра Нина.

 

„След толкова години, през които обикалях по доктори в България и Германия, едва сега един много добър лекар - неврохирургът Асен Хаджиянев, ми постави диагнозата, че имам тумор на мозъка, който притиска очния нерв. Досега близо 10 години все ми казваха, че имам атрофия на очния нерв, и никой не успя да установи, че причината да не виждам е друга”, заявя наскоро Васева, признавайки за пръв път сериозния си здравословен проблем.

 

За операцията са необходими 90 000 евро, като сумата е непосилна за семейството на Сашка, пише „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени