Елен Колева излезе от кризата (Актрисата работи здраво, животът й се подрежда)

22 Юли 2021, 14:00


Съдбата се усмихва на красивата актриса Елен Колева. Чаровната брюнетка бързо и сигурно излиза от кризата, която достигна всички артисти на свободна практика у нас през последната година и половина.

 

След като бе сред първите, възроптали срещу затварянето на театрите у нас, сега Елен се е върнала към актьорската кариера. Тя е щастлива и от факта, че отново озвучава героинята Майвис в анимацията „Хотел Трансилвания“, четвърта част. Липсата на ангажименти в театъра накара Елен да поеме по различен път през последната година.

 

Актрисата започна работа като космоенергетик и бързо натрупа опит. Космоенергетиката, която е неизменна част от живота на Колева, е научно доказано познание със своя собствена методология, разработена през миналия век. Твърди се, че с нея се извършва абсолютно изцеление на физическо, емоционално, ментално и духовно равнище чрез „изчистване" на мръсната енергия в чакровата система, пише „България Днес“.

 

Сега Елен съчетава актьорската кариера с тази на космоенергетик. Тя е щастлива и в хармония със себе си. Колева има и мъж до себе си, чиято самоличност все още пази в тайна. Преди няколко седмици Елен сподели в мрежата романтична снимка със симпатичен господин, но дали това е човекът, откраднал сърцето й, не става ясно.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 11 месеца
0
Въздух под налягане е Еленка, типичен представител на българо-руската''дружба".Хубава но глупава и меркантилна женица,на като първата и любоФ беше стара майонеза,а втората изветрял алкохол друго и не може да се очаква.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 11 месеца
-3
Много харесвам Елен Колева. Искам да закупя нейната компания за един дълъг уикенд вкючващ интимности в рамките на нормалното. Колко ще ми струва и към кого мога да се обърна?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 11 месеца
0
Ох,отдъхнах си !!! До днес/бележка на моя шаранова милост/ не знаех как да заспя и да се събудя прикована от тревога заради този пусти късмет на Елен Колева. След тази статия сякаш чакри и сърце си дойдоха по места/ да включим и черен дроб за разкош/и се успокоих. Дерзай талантлива красавице.Работа има стига да ти се работи!!И люБоф зад всеки ъгъл!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 11 месеца
0
Е нали има някакъв мъж до нея който дори тя е казала че паметник с негово лице щяла да направи? Е, къде е тази статуя?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени