Елен Колева разделена и с кипъреца, върна се в старата квартира в София

4467
30 Септември 2018, 14:00


Поредната голяма любов на Елен Колева изглежда е претърпяла обичайното за актрисата развитие – угаснала е толкова бързо, колкото е и избухнала. По всичко личи, че хубавата Елена се е разделила и с кипъреца Андреас Стилиану, с когото се залюби през пролетта, научи HotArena. 

От около две седмици известната като мъжемелачка звезда е в България и вече се е върнала в старата си квартира, издадоха пред „Уикенд” запознати. Това става след няколко щастливи месеца, прекарани в Кипър в компанията на Андреас, който е състезател по таекуондо. През това време Елен успя да се запознае с цялото семейство и приятелите на Стилиану, като влезе под кожата на всички тях. Заговори се за предстояща сватба, а повечето колеги на актрисата бяха убедени, че ще се премести да живее за постоянно в Кипър при своя любим.

Затова било истинска изненада, когато преди около две седмици тя пристигнала в България сама. Първите дни на родна земя посветила на селски туризъм. После се върнала в самотната си стара квартира и се отдала на любимите си начини за убиване на времето, когато няма мъж до себе си – свирене на пиано, занимания с духовни практики и позиране за фотосесии. Ако обаче под всяка нейна снимка досега стояха сърчица от Андреас и роднините му, от средата на септември насам не се случва нищо подобно. Семейството на кипъреца, както и самият той, като че са забравили за съществуването на Елен. 

Засега не е ясно какво е сложило край на поредната любовна история в живота на актрисата. Предполага се само, че раздялата е станала около 15 септември. Към момента Елен и Андреас все още поддържали някакви отношения, но познатите им вече не говорят нито за сватба, нито за съвместно съжителство на двамата.

Бързата раздяла е изненадваща, като се има предвид, че по информация на „Уикенд” Андреас е преследвал Елен цели две години, преди да я спечели. За разлика от дългото ухажване, връзката им продължи едва около 6 месеца. Приятели на актрисата се надяват, че не всички шансове са изчерпани и че двамата с Андреас отново ще се съберат, но поне засега това остава само добро пожелание. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени