Елен Колева с ново гадже и професия - актрисата заработва като космоенергетик

07 Януари 2021, 11:56


Една от най-красивите актриси у нас загърбва за кратко театралната сцена, за да се отдаде на най-новата си страст - космоенергетиката, използване на природните сили за възстановяване на организма. Елен от година е дипломиран космоенергетик и това е новата й професията, научи HotArena.

Колева има и нов мъж до себе си, признава тя едва наскоро. Изпатила си вече от публичността на интимните си връзки, този път хубавицата е решила да запази гаджето си в тайна. Признава само, че е щастлива и не е самотна, но не иска да излага личния си живот на показ.

Космоенергетиката, която е неизменна част от живота на актрисата, е научно доказано познание със своя собствена методология, разработена през миналия век. Твърди се, че с нея се извършва абсолютно изцеление на физическо, емоционално, ментално и духовно равнище чрез "изчистване" на мръсната енергия в чакровата система.

"Повечето хора ме познават като актриса, творец, човек, който дълги години е бил на сцена, но някои знаят, че аз от много време се интересувам и от религия, изотерика, различни медитативни и енергийни практики. Ние не сме просто тела, а сме преди всичко души, които трябва да еволюират. В своя живот имах сериозно изпитание, което продължи дълго време" - споделя Елен, която през последните няколко години промени живота си до неузнаваемост. Актрисата дори държи да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си свидетелство, а не както дълги години е известна в медиите.

Изцелението за Елена идва, когато среща Ксения Бондар - магистър космоенергетик, който впоследствие става и учител на актрисата. След допира с космическото познание Колева си отговаря на въпросите, които от години мъчат съзнанието й - коя е тя и каква е нейната мисия в света.

"Искам да помагам на хора, които търсят изцеление и саморазвитие" - искрена е брюнетката, чиято звезда изгря във филма "Шивачки".

Труден е пътят за Елен, докато стигне до това познание и промени живота си. Тя не крие, че дълго се е лутала, търсейки истината за себе си в другите. Признава, че образът, създаден й от медиите преди години заради фаталните й връзки, й е тежал. Красавицата е оставила миналото зад гърба си и живее нов живот.

Актрисата не загърбва завинаги театралната сцена и не се отрича от професията си, а просто добавя още една. Работата й като терапевт е основната й през последните месеци, които бяха безкрайно трудни за театъра у нас, писа "България Днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чочо
Преди 1 година
-5
Тази проста селянка от къде е извадихте, никой не го интересува какво прави
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
-4
Отдавна ,отдавна не в пубертета,но е все така неустойчива,инфантилна и " отнесена". Само тя си знае къде се е "загубила",но по мое мнение всичко около нея и тя самата са фалш и лош театър!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени