Елена Йончева се появи насинена на работа

11 Февруари 2021, 18:00


Отново със синини под очите се появи на работа в Европарламента Елена Йончева, видя HotArena.


Евродепутатката от БСП шокира колегите си със странния си външен вид. Не е ясно каква е причината за синкавите отоци под очите на бившата журналистка, но за втори път в рамките на година се случва тя да се покаже с такива. Преди няколко месеца Йончева отново се изказа от трибуната на Европарламента със синина под едното око, като тогава освен нея имаше и прясно зараснала рана. Впечатление прави, че 56-годишната Йончева доста е занемарила външността си напоследък. 


Лицето й е осеяно с десетки бръчки и петна, а доскоро бяхме свикнали да я виждаме далеч по-опъната. Над главата й са надвиснали буреносни облаци и в личен, и в професионален план. Стана ясно, че Делян Добрев я е осъдил за клевета. Евродепутатката ще трябва да заплати на областния координатор на ГЕРБ Хасково 7 хиляди лева по решение на Районния съд в София. Според мотивите на съда на бившия министър са били нанесени неимуществени вреди, изразени в уронване на доброто му име в обществото и целенасоченото му злепоставяне вследствие на поредица от изказвания в медиите и в Народното събрание покрай т.нар. "кумгейт", в които Елена твърдеше, че той е назначавал свои роднини в Община Хасково. освен това Йончева трепери и за имунитета си в Европарламента, тъй като е обвинена в пране на пари, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
Преди 1 година
0
Пие си жената и се прави на мармалад, кой знае по колко пъти пада. Цял живот нищо не успя да я удовлетвори, дано алкохолът успее :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
Преди 1 година
0
Ужасният, грозен и неприятен външен вид на човека е отражение на вътрешното му състояние, на душевното му състояние и психика.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
0
Много злоба има у тази алчна женица.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени