Елена от „Ергенът“ зачеркна Евгени от живота си

https://hotarena.net/laifstail/elena-ot-ergenat-zacherkna-evgeni-ot-jivota-si-2 HotArena.net
Елена от „Ергенът“ зачеркна Евгени от живота си

Елена от \"Ергенът\" тотално е зачеркнала Евгени от живота си!

Това твърди самата ергенка в първото си интервю след края на шоуто, в което тя бе изместена на финала от конкурентката си Валерия. Признанието на Евгени, че Елена не е за него, предизвика сълзи и огорчение в смятаната за мнозина фаворитка за сърцето му редакторка. А шест месеца след любовната разлъка в имението на ергенките в Бодрум Елена е категорична, че вече е забравила за драмата на финала на шоуто.

\"Супер съм! За да разбия представите на хората, които си мислят, че съм с разбито сърце и че още се влача по корем - след като изгледах епизодите, мога да кажа, че категорично затворих страницата с Евгени. Аз съм от хората, които, когато го направят, няма връщане назад\", заяви Елена в онлайн интервю.

По думите й един-два месеца след като напуснала риалити предаването, се \"люшках и не знаех какво става\".

\"Още повече, че последния път си казваш неща пред камерите и след това нямаш възможност да изясниш какво се случва. Поговорката \"Далеч от очите - далеч от сърцето\" определено работи\", непреклонна е Елена за разлика от Емо Къртицата, който публично обяви, че Елена и Евгени живеят заедно, а връзката на Ергена с Валерия е парлама.

41 Коментара

абе,

преди 10 месеца

Фалшива в шоуто,фалшива и в живота.Сметкаджийка с ходове как да спечели с цената на всичко като прегазва по пътя си всеки.Изигра влюбеност в ергена, изигра спонтанност то се видя. Използва всички от нейния''лагер''. Емпатична и към хора и към животни. Такъв човек не може да е приятел на никого. Евгени я усети още в предаването и не се поддаде на манипулациите и с господин Абсолют и Маестро.Понасяше я само под натиска на продукцията.

Коментирай

ха ха Хо

преди 10 месеца

Нищо не е зачеркнала,преживява още загубата от състезанието.Тежко и горко на мъжа който и върже и не играе по свирката и.

Коментирай

Си

преди 10 месеца

На 100% ако не беше ролята на Елена като характер и тн щеше да е боза този сезон. Генчо милия го кара по сценарии с някаква пиклива кучкарка . И двамата безинтересни и вътре а извън шоуто са направо трагични по интервюта .

Коментирай

Alex

преди 10 месеца

Елена е мн интересна жена -факт. Просто не е типаж на Евгени , той си е точно за някоя като тази която пищи като луда и вените и се пукат и има едно миризливо ако в пинчер ската тиква и е болна на дадена тема . Момичето още преди 30 е изкукало , а Гената е един неудачник . И Елена не ми е била фаворитка , но е светлинни години над тея двечките- Варела и Женя.

Коментирай

Off

преди 10 месеца

Стига вече с тази Елена-взе своите 15 минути.Превзета и неискрена личност..Надявам се да не ни я пробутват сега от телевизиите.

Коментирай

Парлама

преди 10 месеца

Тоя истеричен пинчер Вала и Геньо неуспелия музикант влязал там да си прави ПР са най-малоумните елементи , по-зле от Емили Тротинетката , хотсрена още колко дни ще драската за тези отрепки

Коментирай

Ужас

преди 10 месеца

Елена е типичен скорпион-манипулативен хищник,който не се отказва,докато не "хване" набелязаната жертва,и всеки по интуитивен човек вижда че това не е любов, а болното его.Не дай си Боже да отблъснеш скорпион -после те преследва и трови с години,нищо че уж те е зачеркнал-имам личен пример колко себични и токсични същества са....трябва да си мазохист голям за цялото това чудо,но всякакви хора има..

Коментирай

Paris

преди 10 месеца

Умела манипулаторка, дори пърформанса й на влюбена беше фалшив и неискрен. И кой я набеди за интелектуалка, кое й е интелектуалното? Образование ли има, постижения ли има? Всичко при нея е фалш и поза, не че оная противнячка Валерия е по-стока. B такъв тип шоу никой свестен няма да влезе то е ясно, и всички до един са влезли там за популярност

Коментирай

Shei

преди 10 месеца

Генчо приключи кариерата преди да я е започнал горкият. Никой няма да ти дойде на концертите Гена насра се яко , при Цитиридис показа колко си долен с тези изказвания по повод Елена , нито е джентълменско , нито е мъжкарско. Хайде духай супата драги на макс , докато изгря и залезе , боклук

Коментирай

До

преди 10 месеца

С тоя миндил Вала пинчера , за която най-важното беше да я намляскат хубаво публично , абе мила мбого мъже ще те целунат, ще те наебат без да им пука за теб , как може една целувка да определя “ дали си в играта” тъпа миндилка Варела, психясала То се видя Женя как ги мляска една след друга без ДС му пука за тях и да има чувства

Коментирай

Ганьо и Варела

преди 10 месеца

Тези си приличат по това , че са влезли там с цел - кучкарката има хиля неплатени сметки по ветеринари и се надявала , че по този начин ще си оправи батака малоумницата , и ксто е лековата не да се целува ами и ще си легне с него то се видя по характера и и как му се хвърля там . Ганьо е влязъл с цел да се промотира и да се чуе за него ,но не му се получи , стана четен ПР , негативен образ и едва ли има фенове да не говорим пък хора, които ше ди платят за концертите му . Смех са и двамата тъпаци .

Коментирай

ами,

преди 10 месеца

Елена и при подкаста на Туджаров и Неделчо лъга и маза за да излезе бяла и добра.Преиначава нещата сякаш зрителите са слепи.И за подкаста се беше подготвила предварително яко/както и за предаването/.Изпрати дружката си Камелия при тях на разузнавателно интервю още преди никоя от участничките не е била като присъстваше зад кадър за да добие представа и да не изгуби контрола. Контролиращ тип човек е. А една препоръка към Неделчо-да вземе да се изкъпе преди запис на интервю, че много е грозно това негово почесване, протягане, говорене на диалект и като повиши тон екзалтирано нищо не му се разбира.Иначе Туджарката е ТОП.

Коментирай

Цирк

преди 10 месеца

Ебало си е майката в Бг по телевизиите - тротинетки, ергени , неплатени сметки по приюти и влизане да се натискаш по нац. Ефир - хората обичат да има простотия и да се присмиват на някой , сега за 3 Мин клоуните на Бг са ергенът и ергенките хсха . То как звучи само “ ергенки” може ли да е по-унизително?! А ергенът определено е доста женствен , няма нищо мъжки в този и нямам предвид само ръста

Коментирай

Taка си е,

преди 10 месеца

На генчо топките му липсват , а Валерка ще до кастрира квото мъжко е останало! То и акъла на генчо колкото и мъжественосста му . Иначе са си лика прилика , единия обаче е падал на глава повечко от другия!

Коментирай

Евгени

преди 10 месеца

Ети, разбирам те, но ти сама си виновна, не те харесвах от началото, но ти беше много нахална и почти ме възбуди,но ми прободе мусака ти, а черешата беше когато почна да говориш някакви епикрурални глупости-, "дълбоки" разсъждения и ме уби от скука. Освен това си грозновата, но ако искаш ела да прекопаеш лозето на село, няма пр.

Коментирай

......па

преди 10 месеца

При тази жена всичко е поза, стратегия, надпревара и болна амбиция. Готова е да мине през всичко и всички, да потъпче приятелства, да наранява и унижава, само и само да постига целите си. Аз не видях кога Елена показа емпатия към някого? Когато разплака Валерия може би и после я гледаше като психопат? Дори изказването че бащата на Евгени бил подходящ за следващия ерген е много показателно - докато трябваше да му се хареса беше готова да се обезличи до неузнаваемост, но сега няма проблем да пуска намеци и внушение.Абсолютна манипулаторка,радвам се че нямам такива токсични хора в обкръжението си.

Коментирай

ха ха Хо

преди 10 месеца

То пък кариерата му ''зависи'' от теб....

Коментирай

До Ами

преди 10 месеца

Наистина е странен фактът,че на Елена й беше разрешено да е зад кадър в Надкаста,докато още течеше предаването. А приятелката й Камелия-да се замисли-Елена приятелка ли й е,или и тя биваше контролирана да не би да каже някоя блага дума за конкуренцията..Елена е свръх комплексирана.Напудренире фрази ,които използваше,са за да създадат впечатление,че е умна и свежа.В Надкаста донесе вино,за да се хареса на Туджаров и Неделчо...и успя...Уж се среща с мъж,а се заиграваше с Туджаров-то не бяха намеци,сипване в чашата,оправяне на сутиена,пък ц.ци имала хубави. Който и да в мъжът до нея,ако не е плод на фантазиите й,да бяга.Тя и Валерия са еднакво откачени,но Валерия поне не е усвоила умението да се прикрива.ПП:приятелката й май също беше рогоноска от реалити...Май се конкурират коя ще е по-абсурдна в името на мъжкото внимание..

Коментирай

ха ха

преди 10 месеца

Елена и Камелия лютеницата /бившата на Данчо от Фермата 6/ са си ''баш'' една за друга,затова и са се намерили.Да се вземат.

Коментирай

ами,

преди 10 месеца

Треторязрядна актриса.То се видя и в предаването.Надлъгваха се с Евгени според сценария на продукцията.Тя го лъжеше,''спонтанно''че е Флюбена и му се предлагаше/дажи циците си му показа/той я лъжеше,че е ''специална'' жена за да има шоу.

Коментирай

абе,

преди 10 месеца

Елена е прозрачна жена за тези които имат очи да видят и да бягат далече.Иначе ще бъдат използвани и захвърлени.

Коментирай

Варелия

преди 10 месеца

Невзрачна съм и ми хлопа дъската , имах хиляди неплатени сметки по кучетата, защото съм си тъпо парче и голям Батак , та и с това не съм способна да се оправя и като ми предложиха да отида в реалити , където ще се по натискам , понамляскам с един непознат реших, че за кинтите след това и грозната п.така ще покажа ако трябва. А и както казах там в един подкадт : ей то кво една целувка “ Еми истинска съм - аз си падам малко пеперудка без задръжки хихи. Сега ме дават по Телевизоро , е верно простакеса неземна съм си и не успявам да го скрия , да истерична съм и плювам докато ръмжа като животно ( леко съм прихванала от кучетата) о ще ме изтърпите още няколко минути после няма да ме чувате никога вече , айде че съм зверски заета -дават ме у интернето и тв-то беееееее ДМС а Гената е най-вкия мъж на планетата , ударих джакпото с тоя успял , умен , готин, висок мъжкар , моя Женя е най-добрия , сгодена съм хсхахаха

Коментирай

Val

преди 10 месеца

Гената ми го слага само в кучешка поза , нищо друго не може да ме възбуди , този мъжкар си мислеше, че прави голямо шоу като се натиска и мляска с всички до една , ма аз го подкрепям , шоу е есе пак няма начин . Аз съм над нещата -той е длъжен да ги излиже до една ( оххх колко сладичко, като кученцата ) Хаха даже ми ставаше миличко като другите казваха , че Рошльо ги е лизал и тях . Не ми обръщайте внимание , че получавам факсове нон стоп, той Генчо затова си ме хареса , моят лизльо. Джаф джаф и ДМС да не забравите задължително

Коментирай

ами,

преди 10 месеца

Начина ви на изразяване характеризира единствено вас,никой друг още по-малко Валерия и Евгени.Погледнете собствения си живот,сигурно е много нещастен.Злобата ви го показва.

Коментирай

ами,

преди 10 месеца

Начина ви на изразяване характеризира единствено вас,никой друг още по-малко Валерия и Евгени.Погледнете собствения си живот,сигурно е много нещастен.Злобата ви го показва.

Коментирай

Xxl

преди 10 месеца

Тая кучкарката е влизала и тука да се брани и обяснява под коментарите мАй май хахахаха яко е била загоряла милата как му се мяташе на Гейчо, щом до там е опряла хахага сега дрънка измислици по интернет как я било срам и тн хахага ах ти маймунке подмокрена всички те видяхме , че грам не те е срам, а напротив даже хахахахахага

Коментирай

Празен варел пълен с буби

преди 10 месеца

Варелия имала кауза , но за каквато и кауза да става на въпрос трябва да си преди всичко лидер, да си умен и да имаш силен характер , за да отстояваш позиции или да поведеш повече хора в подкрепа и тн . Много са качествата , а тази девойка видяхме в елементарно shit freak show как реагира когато е засегната -започва да врещи като побъркана, не умее да се аргументира , глупава е много -прави противоречиви изказвания и се групира с елементарни и плиткоумни хора , които обиждат други на тема външен вид . За съжаление каузата ти ше бъде винаги 0, кръгла нула не само тази , а която и да е - просто си тъпа и имаш най-грешният подход . Момиче на почти 30 год да се излага толкова стабилно , имаш поведение на пубертетка драга , много си зациклила , добре че след някой друг ден няма да ни занимават с еднодневки като теб, безмислени, изгряват за 1 час , хората се посмеят на глупостта им и чао , следващият

Коментирай

Фос

преди 10 месеца

Елена не мога да кажа, че ми е харесвала , но е классссиии над момичето , което спечели . Няма място за сравнение сори , а к кой би си позволил да спори по темата , това си е факт . А въпросният ерген като обяснява , че била фашлива Елена и я е усетил още в началото защо и даваше роза до последно ?!? Можеше да си тръгне като всички момичета преди това, нямаш мнение и си бил една обикновена пионка , плюейки по една дама , която дори и фалшиво си целувал пред камерите показва , че наистина няма нищо мъжко в теб ЕВГЕНИЯ , не само като визия , но най-вече като характер за твое съжаление . С тези дамски , гейски черти в характера къде ск тръгнал да ставаш известен - 3 Мин и си до там . Господин за един ден- опс Госпожица Женя .

Коментирай

Bxfyjj I’mbvfty

преди 10 месеца

Хотарена , до кога ще ги дъвчете тези да си запълвате мястото, не им ли мина времето , освен на разни дечурлига кой се интересува ? Ясно е , че са играли по сценарии и са там за реклама и е ясно , че и момчето ерген не става за нищо , девойките ужас - никога не бих искала дъщеря ми да е в такава позиция. Всяко чудо за 3 дни . Голяма простотия .

Коментирай

любимец

преди 10 месеца

Новото куче в кучкарника на Варела се казва Рошльо. Кастриран, ваксиниран , дресиран , готов за осиновяване . Плюсове : обича да лиже кучките около него без да подбира , дружелюбен е и подлежи на всякаква дресировка. Желаещи ?

Коментирай

Познават се от преди

преди 10 месеца

Има ли някой на когото още не е ясно , че кучката и рошльото са заедно от преди шоуто. След като първият сезон буквално се срина и нямаше истинска двойка на финала , нормално е за продуцентите да заложат на др вариант и за пред камерите да има хепи ендинг все едно там се срещат и любовта продължава и след това , за да може да продължи някак шоуто и следващи сезони .Иначе кой би продължил да го гледа ако вали път завършва с измислен край и двама души , които след финала нямат нищо общо : Д

Коментирай

Ax!

преди 10 месеца

Абсолютни глупости пишеш! Най-интересните, загадъчни и магнетични са жените от зодия Скорпион. Не си израсъл за тях. Хубавата и умна Елена е ярък представител на най-готината задия! ха!

Коментирай

Да!

преди 10 месеца

Точно така!

Коментирай

Не!

преди 10 месеца

На мъжът до Елена може дасе завижда само. Тежко и горко на бедните духом...Не можеш да четеш хората ти ха ха хи...

Коментирай

Това

преди 10 месеца

Това е долна, мерзка лъжа. Примитивна!

Коментирай

ха ха Хо

преди 10 месеца

Затова и толкова много пъти са я зарязвали.И всеки предишен мъж на Елена казва на следващия-вземи я ти.

Коментирай

ами,

преди 10 месеца

Начина ви на изразяване характеризира единствено вас,никой друг още по-малко Валерия и Евгени.Погледнете собствения си живот,сигурно е много нещастен.Злобата ви го показва.

Коментирай

Хахах

преди 10 месеца

Толкова са магнетични че 80 % са сами или с разводи -познавам достатъчно и от двата пола...как пък ако сте толкова велики няма кой да ви оцени ...смешни сте вече с напъните си да сте "загадъчни",не се получава прозира цялата ви отрова вътре

Коментирай

Абе

преди 10 месеца

С една дума Елена е CREEPY...колкото и да имитира усмивки,доброта,любов болният мозък си личи!

Коментирай

А ти

преди 9 месеца

А ти се опитваш да имитираш компетентност която нямаш. Злоба, да!

Коментирай

Кака лара

преди 9 месеца

Много усилия положи и за кой ли път остана пак сама.Плетенето успокоява,но не изтрива горчилката от пренебрегването. Много умна,начетена,добре редяща истории, пък никой досега не я оцени .Явно има нещо,което отблъсква мъжете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.