Елена Паришева: Никога няма да съм пак на сцената! Бих живяла с Ивелин и в колиба!

01 Юли 2018, 15:00


Елена Паришева няма да се завърне на сцената. Това обяви бившата звезда на „Пайнер” при своя скорошна медийна изява. Тя подчерта, че не само не съжалява за избора си да се посвети на семейството си, а и е щастлива от решението си, научи HotArena. 

„Не страдам, че не съм певица, а майка. Не го приемам за жертва, хората го приемат за жертва”, казва Елена Паришева. За нея това е най-разумният избор в живота й. „Благодаря на Ивелин, че ми позволи да бъда майка и съпруга, отговорна към семейството си!”, уточнява тя и категорично заявява, че няма връщане назад към музикалната сцена. 

Изпълнителката на хитовете „Първата, последната”, „Още” и много други, се запознава с Ивелин Попов в столичен ресторант. Срещата им е съвсем случайна. Оказало, че има общи приятели с брат му, който също бил в заведението. Тогава Ивелин бил наясно коя е Елена Паришева. Все пак горе-долу по това време той гледал неин клип и вече бил убеден, че именно тя ще бъде неговата съпруга. Намерил телефона й и започнал да й пише, но тя не му отговаряла. Причината била, че тогава Елена си имала сериозен приятел. Когато връзката им приключила, Паришева започнала да отговаря на SMS-ите на Ивелин, но не винаги. Просто била предубена - заради професията му. Точно в този период били нашумели връзките между футболисти и певици, а Елена не искала да влиза в клишето. 

Променила мнението си с времето. На Ивелин му трябвали 4 години, за да я спечели. Той бил толкова упорит, че всички около Елена знаели за стремежите му. Ходел на почти всички нейни участия, като неведнъж се опитвал да я убеди да поздрави него и компанията му, но певицата все отказвала. А когато не й пращал SMS-и, звънял. Веднъж Елена снимала клип, заради което мъж от екипа вдигнал телефона: „Момче, моля те, снимаме клип”. Ивелин обаче не се отказал и всеки път, когато успеел да се добере до Елена, й казвал: „Ти ще си моя жена”. 

Футболистът пожънал победа след едно участие на певицата в Ловеч. Елена разписвала плакати, когато при нея дошъл управителят на заведението и й казал, че иска да я попита нещо за Ивелин Попов. „О, не! Какво Ивелин Попов?!”, възкликнала Елена. Молел за плакат. Певицата изпълнила молбата му, надписала свой плакат: „За Ивелин Попов с предложение за брак”, нарисувала усмивка и се подписала. След тази случка двамата започнали да си пишат. Скоро взели да се виждат, пише "Уикенд".

„Душата му ме привлече! И сърцето му! Житейският му поглед беше много любопитен, той си разсъждава като абсолютно нормално момче, няма комплекси”, казва Елена. Първата им целувка била в родния й град Троян. „Всички си мислят, че е лесно, но не е!”, подчертава певицата. 

Когато Ивелин Попов започнал да израства в кариерата си, около него започнали да се навъртат хора, целящи да му повлияят в една или друга посока. Стремели се да го отдалечат от това да се посвети на семейството си. Започнали и да плетат интриги, в които въвлекли и Елена. Тя никога не си позволявала да забранява нещо на Ивелин или да му вдига скандали: „Усещах, че леко го подхлъзват и в тези моменти го карах да се замисли дали е добре за него”, казва тя. Имало особено тежък момент, в който недоброжелатели опитвали да попречат на връзката им. Тогава Ивелин заявил на Елена: „Аз искам да имам семейство с теб, въпреки всичко и всички. Няма да позволя никой да попречи на това!”.

За Елена любовта с Ивелин и двете им деца Ивелин-младши и Ема е сбъдната мечта. Не съжалява, че е зарязала кариерата си. Дори напротив, винаги е искала да спре, когато е на върха, когато хората искат още хитове от нея. Освен това се разочаровала от много неща в бизнеса: „Всъщност на върха не е толкова хубаво, колкото съм си мислела, че ще е”. Вече била разбрала, че това „живот под стъклен похлупак”, а извън него е другият, истинският живот. Освен това и се убедила, че има професионални приятели, а при лични катаклизми, в болката си е винаги сама. „Преди Ивелин е стълбицата на живота, а след Ивелин е смисълът на живота”, казва тя. 

Футболистът бил неотлъчно до нея, когато загубила двамата си братя Пламен и Минко, както и когато се наложило да прекъсне бременност в четвъртия месец. Елена също подкрепя във всичко мъжа си и е категорична, че не си представя живота и света без него. „Парите не носят абсолютно никакво щастие. В началото с Ивелин, когато решихме, че ще създадем семейство, седнахме и си казахме: „Аз имам толкова, ти имаш толкова! Започваме от нулата!”. Мили момичета, много е важно да започнете от нулата заедно. Защото жената има стойност, когато е до мъжа на всяко стъпало. Парите не са константна величина, днес ги има, утре може и да ги няма... Бих била с Ивелин и в колиба”, отсича Елена Паришева. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ие
преди 4 години
0
Всеки има право на избор, тя е направила своя и очевидно не е сгрешила.Нека бъда щастливи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Vasi
преди 4 години
0
Елена е подобие на Мара и Цура Янева, които си хванаха богати мъже и спряха участията, от които да си изкарват сами парите. А тази Елана направо си спря кариерата, за да не я зареже Ивелин. Тава само показва, че тя не е творец. Един творец не би могал да живее без да твори музика. Една жена, която е изцяло зависима от мъжа си не струва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
o
преди 4 години
0
Човек може да твори в много направления. Не е задължително да е в музикалното непременно. Не можем да знаем защо точно е решила да остави работата си - заради него или заради себе си, но ако тях ги устройва той да си издържа семейството, коя пък си ти, за да се месиш? Това, че една жена може да се довери на мъжа си за издръжка на семейството, а той е достатъчно кадърен да се справя с тази задача, по никакъв начин няма връзка със стойността на една жена.
Todor Petrov
преди 4 години
0
Strahotna e Elena, samo uspehi i pojelavam, a na Ivelin sina mu da igrae v golqm evropeiski otbor
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 4 години
0
Елена да не е забравила, че е от свищовското село Козловец?! Какъв роден град Троян, какви 5 лв.?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени