Елена Петрова остана без пари (Актрисата моли за работа, взема заеми от приятели)

https://hotarena.net/laifstail/elena-petrova-ostana-bez-pari HotArena.net
Елена Петрова остана без пари (Актрисата моли за работа, взема заеми от приятели)
Актрисата Елена Петрова е изпаднала в тежка финансова криза и се чуди от къде да намери пари, узна HotArena.


Преди дни актрисата гостува в бТВ и използва краткото ефирно време, което й беше дадено, за да помоли за работа. Докато с Калин Врачански разказваха за снимките на \"Стъклен дом\", Елена не спираше да хвали и да благодари на телевизията, след което с въздишка сподели: \"Много се надявам с Калин отново да работим заедно по сериал, защото това не ни се е случвало след \"Стъклен дом\". 


Малко след това Петрова повдигна отново темата за нов проект. Поведението й в ефир веднага беше възприето от зрителите като отчаян опит от нейна страна да си намери работа, която да й осигури финанси поне за известен период от време. Действително, след \"Стъклен дом\", който се излъшваше преди 10 години, Елена рядко се появява на екран. През 2013 година с Калин Врачански се снимаха във филма \"Вила Роза\", който обаче не постигна добри резултати.


Не особено успешен беше и сериалът на Нова \"Ние, нашите и вашите\", в който Петрова игра една от главните роли преди 3 години. Това всъщност е и последното й участие в серийна продукция. Елена иначе се изявява в театъра, но е известно, че там парите никак не са много. Тя получава солидна издръжка от бившия си мъж Аристотелис Фотилас, от когото има близнаци, но парите пак никога не й стигали. 


В гилдията актрисата се слави като човек, който трудно си прави сметката, заради което често остава с празен джоб и се налага да търси помощ от приятели. Липсата на постоянни и сигурни доходи, каквито би й донесъл един сериал, пък още повече я потискала, пише Галерия. 

8 Коментара

selest

преди 3 години

Кавото човек сам си направи, никой друг не може! Сега като е с широки пръсти ние да ревнем и да хукнем да и съчустваме и помагаме ли?! Много хора са наистина зле и няма какво да ядат буквално, а тя всеки месец издръжка и театър и пак подтисната и ревяща! Мърла!

Коментирай

13

преди 3 години

Преди доста години я засякох в един магазин с гърка, още нямаше деца. Значи, държеше се ужасно нагло и восокомерно с продавачките, на мен чак ми стана неудобно. Тогава тя беше на върха на славата си, и я харесвах докато не я видях що за стока е.

Коментирай

ми,

преди 3 години

Верига "Фантастико"винаги търсят персонал.Да се яви на прослушване.Не е речено цял живот артистка да е.

Коментирай

Човешки ресурси

преди 3 години

И в Кауфланд и Лидл има доста работни места, плащат над 1000 лв. за касиерка.

Коментирай

Мар

преди 3 години

Elena е влюбена до уши инима гадже един друг изведтен актьор видях ги в Мотто онзи ден бяха много сладки, не я мислете

Коментирай

Е ми

преди 3 години

така е. Срамна работа няма, но защо точно в Кауфланд ? Не може ли да я пратите да копае на полето, например? Може да се почувствате по-добре...

Коментирай

Смешко

преди 3 години

Да, Бате Бойко беше казал преди години да гледаме овце. Ако излезе на полето, попасе малко овчици, порине малко животинска тор, много пари може да изкара. Примерно арабите умират за вкусно българско овче месо, расло из планината и хапвало биотревица.

Коментирай

Ppp

преди 3 години

А колко завършват Натфиз? Тях кой да ги повика?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.