Елена Петрова става режисьор! Иска да се занимава с телевизия!

22 Октомври 2020, 15:00


Актрисата Елена Петрова ще мине от другия край на камерата. Къдрокосата звезда от „Стъклен дом“ ще става режисьор.

 

Преди години Петрова решава, че е време да има още една професия. Актрисата записва да учи „Кино и телевизионна режисура“ в Нов български университет. Високата такса не спира Елена. Тя решава да вложи част от спестяванията си в образование. Актрисата си взима всички изпити въпреки грижите за двете си деца и ангажиментите с театъра.

 

„Интересно ми“, е признава Петрова. „Направих няколко късометражни филмчета. Имам много опит на снимачна площадка, но чисто теоретично исках да науча повече неща и една такава диплома би ми носила много позитиви в бъдеще, ако реша да се занимавам с това“, казва още актрисата.

 

Мечтата на Елена е да се занимава с телевизия. Тя не иска да е режисьор в театъра. „По-скоро бих снимала за някоя телевизия. Но искам да бъде зад камерата. Или може би нещо пак в културата, но няма да е свързано с театър“, категорична е Петрова.

 

В месеците на изолация през ума на актрисата дори минава мисълта да cпpe да играе на сцената. В момента Петрова участва в няколко постановки. Тя ще се вихри в тях до края на сезона, а след това ще реши дали да се откаже . „Всеки иска в телевизията и в киното. Засега няма да се появявам на малкия екран. Просто всички казват, че нямат пари да ни ангажират. Така че чакаме", казва още екранната половинка на Стефан Данаилов от „Стъклен дом“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
-1
Само като се сетя за апатичното ѝ мудно излъчване от последните сериали, в които участваше и беше най-слабото звено, представям си колко умрели ще са нейните проекти, освен ако не си купи всичко с парите на някой милиардер от Гърция.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени