Емануела изригна срещу новия затвор

27 Март 2023, 13:00


Емануела е бясна на решението да се строи нов затвор, пише България Днес. Както е известно, след 60 години в страната ни отново ще бъде издигнат пандиз в Самораново, близо до Дупница.

Проектът предвижда да няма решетки в килиите, а висока 6-метрова ограда, както е в Норвегия.

„Срам. Направете по-хубаво място за убийци, изнасилвачи и прочие. Децата в сиропиталищата няма какво да ядат, но важното е затворниците да са добре“, изригна Емануела.      
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вяра
преди 2 месеца
-1
Емануела по- добре да обърне внимание на собствената си мисия , която е поела да убие красотата си до край! С филъри, с ботокс, с пластики и намеси. Колко беше хубава, естествено, природно хубава, нежна, истинска, и на какво безобразно чучело се направи и до къде стигна , да прилича на видоизменен, орязан, изпилен траверс. Каква е тази грозна , отвратителна уста, стърчаща 5см напред, ще си пръсне, какви са тези опънати очи , ще се скъса кожата от опъване. Ужас ужас.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
амиии
преди 2 месеца
0
И мен ме е яд ,че се развали с корекциите си,защото беше наистина красива,но щом така се харесва... От друга страна е права- някои от приютите за деца и страческите домове наистина са в трагично положение.
Емануела пак е в джаза
преди 2 месеца
-2
Емануела се изказва по всички теми и е на всяка манджа меродията. Няма лошо, стига да имаше достатъчно интелект, да и сечеше пипето и да беше информиран, еродиран, умен човек. Тя обаче, е доста посредствена интелектуално, доста така постничка по- меко да го кажа, многооо е далече от истината и общо взето само си проветрява устата като говори. Бръщолевене без стойност. Говори много и не казва нищо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Zzz
преди 2 месеца
-1
Разбира се, че е истина! До някъде е ок да има добри условия, но да не се забравя, че тези хора не са на хотел, а изтърпяват присъда. Много хора в нашата страна нямат такива добри условия за живот, и не се ползват с толкова екстри като разни процедури и сауна ли беше забравих какво. И това кой ще го плаща, може би пак ние от нашите данъци или не, може някой по-компетентен да поясни. В заключение... Дайте да влезнем в затвора, че да почнем да живеем като хората.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христина
преди 2 месеца
0
А не е ли истина?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени