Емануела крие ново гадже

https://hotarena.net/laifstail/emanuela-krie-novo-gadje HotArena.net
Емануела крие ново гадже

Гласовитата хубавица пусна снимка в профила си в Инстаграм, на която се вижда само част от мъжка ръка до Емануела.

Мъжът има татус и определено доста скъп часовник, пише Телеграф. Певицата е написала: „Слънчево ми е“. Определено това не е свързано с времето, а по-скоро с душевното състояние на звездата, която от няколко седмици е в перфектна форма и изглежда зашеметяващо.

Емануела отказва да коментира личния си живот, тъй като вече имала доста обици на ухото, наредени от факта, че е обсъждала връзките си. „Щастлива съм, само това ще кажа и ако искате, можем да си говорим за кариерата ми и за лейбъла ми“, споделя тя.  

6 Коментара

Petq Sokolova

преди 1 година

Lubo 4uka oshte li q 4uka taq ili ve4e e s nqkoi drug. Kak o6te ima glupaci da se hav6tat s peva4ki ne znam

Коментирай

Дарина

преди 1 година

Любо чука е страшно красив мъж и мъжкар, с Емануела може само да се забавлява но никога няма да има нищо сериозно. На него му отиват класни жени като дизайнерката Димка Шаламанова и като другата му бивша жена манекенката Милена Ефтимова. Емануелка е секси,но само за забаление. Той е твърде голяма хапка за нея

Коментирай

Антон

преди 1 година

Тази може да крие единствено годините си!

Коментирай

Милена

преди 1 година

Любо чука,мъжкар,и красив мъж…Майко мила!!!

Коментирай

Pe6o sumista

преди 1 година

Abe murshi, vnimavaite kak govorite za bat Lubo. 4uka e nomer 1 i tuka mnogo go heitvate ama ako vi e nasre6ta 6e mul4ite. Emanuela e qka pi4ka. Otivat si.

Коментирай

питър

преди 1 година

да отиват си тези диви селяни!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.