Емануела зове в контраатака: Затворете парламента, спрете градския транспорт!

https://hotarena.net/laifstail/emanuela-zove-v-kontraataka-zatvorete-parlamenta-sprete-gradskiia-transport HotArena.net
Емануела зове в контраатака: Затворете парламента, спрете градския транспорт!
\"Затворете парламента! И спрете градския транспорт, защото и там има струпвания на хора. Като ще се търси ефект от ограничаване на зараза, нека е ефективен, а не целенасочен!\"

Така бурно заяви позицията си фолкпевицата Емануела, след като стана ясно, че за втори път тази година затварят дискотеките и нощните заведения. Докато първият път беше за няколко месеца, то сега кепенците хлопват само за две седмици. Но мнозина от бранша не вярват, че забраната за работа ще е само 14 дни, а изказват предположения, че ще бъде удължена.

Затворете всичко освен малките магазини и аптеките! Нали уж мислите за здравето на хората и намаляване на заболелите. Предлагам всички, които явно и неявно се страхуват от вируса, да се активират с искания, жалби и подписки, всички тези места като банки, метро, държавни учреждения, градски транспорт, парламентът и офиси на фирми, които не работят онлайн, също да бъдат затворени! Да работят само хранителни магазини и аптеки. Хайде да видим дали ще стане. Нека помогнем да спре заболеваемостта!\", излезе със свои предложения хитовата фолкпевица, която е известна с това, че не обича много да си мълчи. Тя реагира на рестрикциите, че едва ли не COVID-19 има вечерен час и се активизира през нощта, когато дискотеките започват работа, писа България Днес.

\"Жал ми е за хората, вярващи в пандемията в момента, за лъжите с уж препълнени болници ,за хората, които изкарват пари на гърба на тъпотията и страха на други. И чак се замислям, дали не си заслужавате съдбата\", добавя емоционално Емануела.

Въпреки че фолкпевицата не вярва в мощта на коронавируса, тя не пропусна да го включи в последния си клип. Във видеото Емануела е с тематична визия - залага на предпазен шлем, който е обсипан с перли. Наскоро фолкаджийката направи коренна промяна във външния си вид, като се превърна от брюнетка в блондинка. Мненията на феновете й относно русия цвят на косата й са противоречиви. Докато едни я определят за супер секси блондинка, други никак не одобряват решението й.

Заради наложената забрана за работа на нощните заведения официалният сайт на \"Пайнер\" буквално опустя. Всички предварително заявени събития са свалени, като вчера имаше едно-единствено мероприятие. Става въпрос за концерта на народните певици сестри Диневи в Айтос. Но в програмата нямаше нито една фолкфурия, независимо че забраната не е обхванала цялата страна.

Представителките на чалга индустрията изтъкват, че най-големият проблем е, че нямат приходи, а трябва да изхранват семейства. Мнозина от тях имат лизинги на автомобили или плащат кредити за апартаменти, така че спирането на работа за втори път ще им се отрази тежко, признават самите те.

9 Коментара

баста на чалгата

преди 3 години

Изчезни бе Чалгавирус.

Коментирай

Та

преди 3 години

Драга ми Емануелке, Испания обяви извънредно положение до 9 май 2021 г., та не се надявай скоро да отворят заведенията и в България. Без дискотека може да се живее, но без градски транспорт не може. Много хора загубиха работата си и едвам оцеляват, та да видите и вие чалгаджийките какво е това бедност. Да сте мислили за бъдещето, и че един ден може да останете без работа. Парите за марковите дрехи, гримьори,фризьори,силикони да ги беше спестила и сега щеше да си имаш бели пари за черни дни.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Скъпа Емануела, сравняваш ябълки с круши. Ако имаше поне малко умствен багаж, щеше да пестиш по някой лев, защото беше ясно, че есента и зимата пак ще затворят бардаците. Затвори си устата, почини си, а като отмине, пак ще има кинта, споко.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Е то за твоя съвет се иска малко умствен багаж. Как може една икона на чалга-халтурата да предвиди такова нещо, особено ако март месец сме имали същият проблем.

Коментирай

Xaxaxax

преди 3 години

Чалгата да не се оплаква с толкова високи хонорари трябва да имат заделени пари за няколко месеца. Да му мислят хората,които ще останат без работа и работят за 800-1000 лв.и използват градския транспорт ,за да се придвижват...Сутринта и министъра на образованието го каза...хората може да не ходят на дискотека за известно време,но децата не може да не ходят на училище...

Коментирай

Мария

преди 3 години

По добре замълчи, че много се излагаш.

Коментирай

hehe

преди 3 години

аз пък се изненадвам, че при тази несигурна обстановка все още има балъци, които си дават парите за фалшив алкохол, евтина музика и скъпи салфетки :))) балъци с бързи кредити направиха милионери тарикати с посредствени качества, осигуриха им семействата и децата, а техните ходят да мигранстват за 1000 евро в други държави! Сега едните се тръшкат, че балъците няма да могат да хвърлят левчета в кръчмите, а самите балъци също протестират срещу това, щото ивана им е казала, че веднъж се живее! Балъци!

Коментирай

Шаля

преди 3 години

Да й намерят работа,като санитарка в някоя болница. И няма да е без пари. За такава длъжност, може и без образование.

Коментирай

Dayana

преди 3 години

Милата, много е евтина.За толкова години така и не успя да се облича малко от малко по-прилично.И в клиповете си е същата евтинка, а за цвета на косата да не говорим.Защо са я излъгали,че русото й отива не знам..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.