Емигрантът от „Фермата“ Симеон говори с коза на френски

30 Октомври 2018, 22:00


Откакто женското присъствие в риалитито „Фермата“ рязко намаля, някои от участниците започнаха да се заглеждат по пъргавите кози в стопанството. Емигрантът Симеон, който макар и недолюбван заради поведението си в шоуто, е един от най-сексапилните съфермери, разкри, че има любимка в предаването, с която обича да прекарва времето си. Тя носи името „567“ и също, според Симеон, има симпатии към него.

По думите му, когато той е в обора, за да дои, тя ходи навсякъде след него и му се умилква. Това видимо се харесва на Симеон, който не само че е впечатлен от нейния приключенски дух, но дори й показва отношението си, говорейки й на френски и обръщайки се към нея с „mon amour“ („любов моя“).

Със сигурност обаче самият Симеон ще трябва да се пребори със сериозна конкуренция за пълното внимание на 567, тъй като в обора тя и останалите кози имат мъжкар, който не търпи друго присъствие. Това е пръчът Бон, чиито сексуални мераци не са тайна за никого в шоуто, защото той се точи на всяка дама, независимо дали е коза или някоя от фермерките.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени