Емили Тротинетката: Искам всяка вечер да спя с различна жена

https://hotarena.net/laifstail/emili-trotinetkata-iskam-vsiaka-vecher-da-spia-s-razlichna-jena HotArena.net
Емили Тротинетката: Искам всяка вечер да спя с различна жена

Скандалната Емили Йорданова придобива слава с прозвището си Емили Тротинетката, след като бе заснета от бдителни граждани да „препуска” по Южната дъга на столицата с висока скорост. Клипът събра хиляди гледания в социалната мрежа, а блондито светкавично стана герой на новото време.

Емили тръгнала по Околовръсното, за да стигне до закусвалня в „Младост”, от където си купи пържено пиле. Въпреки ограничението от 50 километра в час, тя „шпорила” въздуха с над 120. Така се стигнало до инцидент, при който се претъркулила и посинила.

С днешна дата палавницата твърди, че е загърбила завинаги тротинетката. Купила си е мощен мотор, с който щяла да обикаля страната, за да лудува с десетите лесбийки, които я офертирали в популярна интернет платформа.

Емили продължава да живее с Тихомир Рангелов, бивш участник във „Фермата”, който известно време се подвизаваше като транссексуалната Мелиса, а след това отново стана мъж. Към двойката има нов семеен член – 30-годишната Елизабет, която е бисексуална жена. Казват, че са щастливи. Не плануват деца, защото мечтаят за кариерно израстване и развитие в чужбина.

- Емили, на предишните избори агитирахте за „Продължаваме промяната” и „Да, България”. 2 април наближава, сега коя партия ще реклаирате?

- Не, поне на тези избори няма да участвам. Не са ме търсили, не са ме и канили. Ако има избори наесен, може да се сетят за мен. Но до тогава има много други неща, за които бих желала да говоря и които ме дразнят. Ще започна с решението на Касационния съд за смяната на пола. Тъпите съдии решиха, че полът е само биологичен, не мога да си го сменя. Какъвто съм се родил, такъв ще трябва да остана, пък аз се чувствам момиче. Личната ми карта е на момче, което ми създава сериозни проблеми. Поради тази причина ходих на протест в подкрепа на трансексуалните и ЛГБТ хората. В България законите са доста ограничени. От една година си търся работа и не мога да си намеря, защото съм различна и известна. Всички ме знаят като Емили Тротинентката. Много хейт срещам, много омраза.  Когато си занеса молбата за кандидатстване, почват да ми се подиграват. Подхилват ми се в лицето. Обещават да ми се обадят, но нищо не правят. Същото е в сайтовете за работа. Пускам обяви, нищо не следва. В България хората са ограничени и истински байганьовци. По улиците имам фенове. Ако случайно срещна хейтъри, лесно се справям с тях. Вадя лютивия спрей и ги пръскам в очите.

- Сериозно ли говорите?

- Да, дори вадя газовия си пистолет, за който имам разрешително и ги плаша. Бях в Стара Загора на дискотека. Попаднах на една невероятно агресивна жена. Тя ме блъскаше на дансинга, нервираше ме и ме обиждаше. Беше на около 30 години, очевидно пияна. Извадих си спрея и я напръсках в очите. Последва скандал с охранителите. Конфискуваха ми спрея. Чудо стана!

- С какво се занимавате и как се издържа твоето 3-членно семейство?

- Продължавам да си търся работа. Искам да почна в голяма денонощна верига за алкохол и за цигари, или в ресторанти като „Хепи” или KFS. Бих работила като продавач-консултант. Ще ми се да имам работа по трудов договор. Имам и друго занимание. Направих си профил в интернет платформа, където качвам секси снимки, ще се показвам и пред камера срещу определена сума. Казва се „Онли фенс”, тя е еротична. Обмислям да се включа и в онлайн чатове.

- Как върви личния ви живот?

- Изключително съм щастлива с моя мъж Тихомир и моята жена Елизабет. Трима души сме във връзка и се обичаме. Като бях само с Тишо, пак бях щастлива, но нещо ми липсваше. Радвам се, че открихме Ели, че в дома ни има и жена. Аз по принцип съм лесбийка. Против моногамията съм, против ревността. Загубила съм страшно много приятелки, защото гаджетата им ревнуват. Пък аз обикновено приятелство с лесбийки не водя. Държа да имам приятелство с привилегии.

- Какво ще рече това?

- Ами да се свалям с всяка жена, която е лесбо и да не ми се правят забележки. Обичам да се натискам с жени, да ходя по градовете и селата за момичета, да преспивам с тях, такива неща желая. Иска ми се всяка вечер да спя с различна жена. Когато Тихомир беше Мелиса, ме ревнуваше яко. Откачах направо. Сега вече се разбираме. През септември Тихомир и Елизабет ще сключат граждански брак. Аз оставам като тяхна жена и като тяхно дете, защото те са ми майка и баща. Възпитават ме, гледат ме, интересуват се от това какво мечтая, какво искам. Аз нормални майка и баща никога не съм имала.

- Нима не знаете нищо за биологичните си родители?

- Те са починали, за моя радост. До 16 години живях с майка ми, баща ми и дядо ми, които не ми позволяваха да стана жена, да си сменя пола, да бъда различна. От 16 до 18 години живях при вуйчо ми и вуйна ми, които тотално ми съсипаха живота. Те ме тормозеха, обиждаха по всевъзможни начини. Ползваха изключително груби думи. Не искам да се връщам към онези времена, толкова са неприятни.

- Успяхте ли да завършите някакво образование, при тези тежки условия на живот?

- Завършила съм английска езикова гимназия. По-лесно говоря английски, отколкото на български, въпреки че съм българка. Често ме бъркат за англичанка, французойка или германка.

- Как поддържате хармонията в семейство от трима души?

- Любовта между двама за мен е фалш. Винаги има проблеми и скандали. Аз съм против само двама души да се обичат. На мен ми харесват тройки, четворки, петици. Харесвам груповия секс. С Тихомир и Елизабет сме затворили триъгълника, макар че аз искам да вкарвам жени в тройката, но те не са съгласни. И правя компромис, макар че съм доста разкрепостена. Като видя някоя лесбийка от „Тикток”, веднага почвам да я забивам, да питам къде живее, как живее. Хареса ли ми, хуквам по градове и села. Имам една много сладка приятелка - Ели от Расово, Монтанско, занимава се с благотворителност. Тя е от жените, на които държа и искам да сме приятелки. Иначе ми се иска да скачам от град на град като сексуална калинка (смее се – б.а.).

- Кой готви във вашето семейство?

- Ние не готвим, ние сме баровци (Смее се – б.а.). Храним се по ресторанти, сръбска скара, купуваме си хубава, готвена храна.

- Как намирате средства за съществуването си в столицата?

- Намират се. Елизабет скоро ще започне работа в едно кафе в центъра на София. Тихомир се занимава с диетични режими, той е диетолог. Специалист е при смъкването и при качването на килограми. Ползвалите програмите му знаят, че няма йо-йо ефект.

- Какво стана с тротинетката, с която бръмчахте по магистралата?

- Тротинетката е продадена, тя е отживелица. Вече имаме мотор. През март ще взема книжка и ще го карам по магистралата. Готови сме и за участия в тв риалити, стига да ни поканят и тримата заедно. Ако получа оферти, бих заминала и за Лондон да правя лудории. Луда глава съм. Приятно ми е да ходя по къщи и апартаменти, за да се натискам с дамите.

- Гушкането има ли някаква тарифа?

- Всичко започва със сядането с кълки, пипане по кръста, целувки по врата, смучки. Давам да ме лижат по гърдите, по корема. Лягам на матрака, отварям краката, лесбийките се качват върху мен, търкат се и имитират все едно, че ме оправят. Не си падам по самия секс, но и до там се стига. Слагат коланчето и действат. Аз съм за любовната игра, но се случва да ме клатят по 3 часа на матраците. Възбуждам се, пищя, скимтя, забелвам очи, припадам, изпадам в различни абстракции. Докато съм в безсъзнание, те ме лижат и целуват. Обичам да обяздвам лесбийки с кълки...

 

 

5 Коментара

Стоп

преди 1 година

Потрес!Защо давате трибуна на това объркано същество?Да прави каквото иска без да се обяснява в публичното пространство.Отврат

Коментирай

kara

преди 1 година

Tova nesto e za ludnitsa.

Коментирай

..

преди 1 година

Гнусотия тази не е нормална психично болна е

Коментирай

Тина

преди 1 година

Извратени боклуци..

Коментирай

Бля

преди 1 година

Боклук психично болен!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.