Емилия: Феди, синът на Жорж, се върна вкъщи!

https://hotarena.net/laifstail/emiliia-fedi-sinat-na-jorj-se-varna-vkashti HotArena.net
Емилия: Феди, синът на Жорж, се върна вкъщи!
Наелектризираща история разказа Емилия в ефира на предаването „На кафе”, където в последните дни се изявява като коментатор. Фолкпевицата сподели как със съпруга й Жорж Башур купили кучета за децата. Малко по-късно, разглеждайки паспортите на домашните любимци, се вцепенили от изненада. Кученцата били родени на една и съща дата с Феди, синът на Жорж Башур, който загина в автомобилна катастрофа през май 2018 г.

„Значи Феди се е върнал у дома”, споделила Камелия, когато научила историята. Тя е сред близките приятелки на Емилия в бранша и сред малкото, които доскоро знаеха тази твърде лична история. Идеята за домашни любимци се коментирала отдавна в семейството на Емилия. Дъщеря й Мира и синът й Иван, които са от връзката й с бизнесмена Коко Динев, и София - наследницата на Жорж Башур от предишния му брак, дълго време искали кучета. Жорж и Емилия все отлагали да изпълнят желанията им, тъй като са доста заети, а домашните любимци изискват много грижи. Един ден, без въобще да са го коментирали, Жорж внезапно заявил, че трябва да отидат да изберат кучета. Певицата вярва, че това не е случайно, а понякога получаваме знак свише какво и кога да направим.

Започнали да звънят по телефоните. Иван имал конкретно желание, искал джак ръсел, а момичетата – просто малки и сладки кученца. Емилия и Жорж отишли в столичен зоомагазин и веднага избрали кой Джак Ръсел да вземат. Имало още две кучета от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол. Били братче и сестриче. Емилия и Жорж избрали женското куче, но след минути променили решението си. „Гледаше ме все едно казваше: „Вземи и мен!”, споделя певицата за тъжния поглед на мъжкото кученце. Казала на Жорж, че не може да тръгне без него. Бизнесменът опитал да се противопостави, защото с три кучета вече ще се видят в приключение. В крайна сметка Емилия надделяла. Прибрали се вкъщи с кученцата.

След първоначалната еуфория, която споделили с децата, Емилия и Жорж се заели да разглеждат паспортите, за да проверят кога са следващите ваксини на кучетата. И тогава видели, че двете от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол са родени на същата дата, на която и покойния Феди. Изненадата била голяма. Приели го за знак. Блондинката споделила с колежката си Камелия, която изтъкнала, че все пак Феди по някакъв начин се е прибрал вкъщи. В това вярват и Емилия и Жорж Башур, пише Уикенд.
 

9 Коментара

бееее,

преди 4 години

Чалгарски откачалки.

Коментирай

Мдааа

преди 4 години

Или и двамата са поизперкали, или тази Емилия го манипулира с елементарни психо- мурафети.

Коментирай

ЙОЙО

преди 4 години

ВТОРОТО !

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

преди 4 години

Интересно колко ли от тези чалга патки ще свършат в лудницата. То след толкова подмятане и бой от мутри е нормално Ема да полудее. Добре, че са хаповете, та да успява да се прави на щастлива.

Коментирай

Баба

преди 4 години

Достойно занимание за божествените сили - да нагласят съвпадения за кучетата на чалгарките

Коментирай

Veso

преди 4 години

Ludoto emce Da Si pie hapcetata, a bashura da mi ace kura

Коментирай

бееее,

преди 4 години

Камелия,Емилия и БаХура..."титани" на мисъл и изказвания.

Коментирай

456

преди 4 години

Това изобщо не трябва да го коментира.Заради паметта на момчето.нужно ли е да се прави пиар с това

Коментирай

Рони

преди 4 години

Може тази простотия на супер тъпата Емилия да й развали рахата с Башур.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.