Емилия и дъщеря й в рокли за 10 бона

https://hotarena.net/az-jenata/emiliia-i-dashteria-i-v-rokli-za-10-bona HotArena.net
Емилия и дъщеря й в рокли за 10 бона

С уникални тоалети се снимат Емилия и дъщеря й София. Средностатическата българка рядко вижда на куп 10 000 лева, но за певицата и доведената й дъщеря подобни суми са джобни пари, видя HotArena.


Певицата и дъщерята на Жорж Башур обаче нямат проблеми с парите. И нищо не им пречи да носят рокли за по 5 бона всяка, пише \"България днес\".


Двете дами решиха да позират с летни дрехи на една от най-известните марки в света. Тийнейджърката София пък поразително прилича на руска красавица, позирайки до мащехата си.


Всъщност, това не е изненадващо – тъмнокосата София има руска кръв във вените си. Нейна майка е първата съпруга на Жорж Башур – Екатерина, а гените й определено са силни.
 

13 Коментара

кати

преди 3 години

Показност и излишна суета на фалшиви персони.То пък едни рокли от пердетата за кухнята на баба ми.Айде стига занимавали аудиторията с тия простотии.

Коментирай

Наталия

преди 3 години

Не е излишна показност. Жена от такъв калибър трябва да се държи на положение. Какво, да ходи с парцали за по 200-300 лева ли? Емилия е икона, символ. Не е някоя пепеляшка с дрипи и скъсани обувки. Не става ясно от коя колекция са роклите и откъде са поръчани.

Коментирай

....

преди 3 години

Не и е дъщеря,момичето си има майка и тя е в България.А в очите и се вижда презрението към чалгарката.Освен това е хубаво момиче за разлика от Коко Диневите деца.

Коментирай

пепи

преди 3 години

а пък Феди е в дървено пардесю заради нея

Коментирай

Васил Божков-черепа

преди 3 години

Емилия да каже спала ли е с братя Диневи в Свети Влас ако не е да го опровергае публично защото има записи от камери

Коментирай

кати

преди 3 години

Наталия,сама знаеш,че в БГ. всичко е показност,в определени среди хората живеят за нея!Такъв е случая и с Емилия.Ти от коя планета падаш,че за теб дрехи от 200-300 лева са парцали,и от какъв калибър е Емилия,каква икона,какъв символ!Символ на какво......ахаххахах!Моля те,слез на земята,отново защото както винаги ставаш гротеска!!

Коментирай

Наталия до кати

преди 3 години

Добре, нека съм гротеска заради това че не възвеличавам грозното, евтиното, некачественото и посредственото. Да се правиш на светица ми се вижда много изкуствено. Но щом те влече, коя съм аз че да те спирам? Само да знаеш, че за 200-300 лв. няма как да си позволиш "Елизабета Франчи". Най много някой парцал от Waikiki.

Коментирай

хахо

преди 3 години

другото чаве прилича на болно от даун

Коментирай

Ивон

преди 3 години

Ако ще и в 100 бона да се облече, със селското татусче на ръчицата класа няма да покаже. Като цяло е адски груба в лицето и няма нищо красиво в нея!Добре, че са естетичните процедурки, че през месец да си боде изсъхналата устица.И като почне да тагва скъпи марки по снимките си в инстаграм, падам! Панаир на суетата, братче. Ама то какъв да й е манталитета, като е обикновена кръчмарска певачица..

Коментирай

Кати,

преди 3 години

Не и обяснявайте нищо на "Наталия".Това е трол от списвачите у сайта и си хвали драсканиците за простафелите.

Коментирай

.....

преди 3 години

Иконите са в църквите и манастирите, а тази вярно е символ на чалгата която си е циганински манталитет.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Няма значение с какви парцалки са облечени. По лицата им ясно личи непоносимост една към друга.

Коментирай

Елизабета Франчи

преди 3 години

Е, добре че е Наталка и Емилка и подобие сволач да ми пълни банковата сметка ! Браво !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.