Емилия покани Камелия на сватбарска ръченица с пиле

06 Юни 2021, 17:00


Емилия прати смс на Камелия с покана да участва в следващия й клип. Изпълнителката на „Луда по тебе” трябва да изпълни сватбарския ритуал – ръченица с пиле. Всъщност предложението бе от Радост Драганова и Иво Аръков, водещите на предаването „Мармалад” по Би Ти Ви, в което Емилия бе гост заедно с Георги Линев.

Изпращането на смс-и на случайни хора от телефонните указатели на гостите е сред редовните шеги в предаването. В случая с Емилия и Камелия се получи доста любопитно, тъй като от известно време феновете ги сравняват. След като Камелия си направи ринопластика, почитатели не спират с коментарите, че прилича на Емилия. Тези дни стигнаха и по-далеч, предлагайки двете да направят дует. Двете певици обаче са си все така в добри отношения. Това стана ясно и покрай шегата, която спретнаха от „Мармалад”.

„Ситно, ситно, па задръж”, отговаря Камелия на въпроса: „Как си с ръченицата?”. „С Иво Аръков ли ще друсам тая ръченица?”, пита на свой ред певицата. Емилия я поздрави през смях и отбеляза, че колежката й се е досетила, че това е шега от „Мармалад”. „С Камелия сме. Знаеш, че за теб винаги сме готови”, отговори фризьорът Момчил. Тони Стораро също бе сред избраните, които получиха смс от Емилия. „Ами аз съм много зле с танците. А и започнах почти всеки ден да съм на работа. Затова няма да мога”, отговори Стораро. Николета Лозанова също като Камелия се досети, че Емилия участва в „Мармалад”: „Хващаш ме в кухнята да пека една кокошка. Всъщност ако искаш, да я взимам и да идвам в „Мармалад”.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Курвенска ръченица в 7/8ми
Преди 1 година
0
Бате тия са еднакви, само да не ги обърка арабино, че Ема ще тръгне пак по телевизии с паник атаки, квато е умряла мумия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
отврат
Преди 1 година
0
две гърбави камили
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
0
Едно от просташките предавания на Босфор тв.което не гледам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени