Емрах се заканва на рапъра Слаш

05 Март 2023, 12:46


Емрах се заканвал на рапъра Слаш, защото показал публично техен чат. Случката е от преди 2 години, а в онлайн разговора им се разправят за предизвикателство, което малкият Стораро отправил.


Емрах, който тренира бокс, открай време тръби, че е готов да се изправи на ринга срещу всеки колега, без значение в кой жанр се изявява. Слаш веднага приел предизвикателството, но щом писал на Емрах с предложение за благотворителен турнир, не получил положителен отговор. Емрах му обяснява в гласови съобщение, че не иска да му прави реклама, като се бие с него. „Ако си мъж, ще си изтриеш публикацията и ще се извиниш публично. Ако си п***а, ще кажеш къде си и може да се видим за малко с теб”, заявява малкият Стораро.


В крайна сметка Слаш го убеждава, че не цели да черпи от известността му и предлага да се срещнат на ринга, без камери. Емрах приема, като даже насрочва среща в родния си Шумен, тъй като въпросната седмица бил там. Само че сина на Тони Стораро не се явил на мача и даже изтрил всичките си изпратени съобщения, без да знае, че Слаш е запазил историята на чата, в който се уговарят за предизвикателството.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КокърЖа
преди 6 месеца
0
Много е противен тоя измекяр.Кльощав,мършав,гнусен,некадърен,бавноразвиващ се,20 години във София живее,още български не може да говори правилно.То верно,че във тях се говори на турски или на мангалски,ама малко от малко д”Ъге.Много е прост горкия голяма мъка да го слушаш как се мъчи да говори.А за самочувствието му нямам думи,хвърчи във небесата.Дано се намери някой да му строши противната мазна гнусна и лайняна циганска мутра на наркоманчето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени