Енджи Касабие жертва на уроки (Поредица нещастия белязаха диетоложката)

17 Септември 2017, 14:00


Екзотичната диетоложка Енджи Касабие е твърдо убедена, че е станала жертва на лоши очи, разбра HotArena.


Вече не веднъж блондинката си патила от това да покаже колко е добра съдбата към нея. И всеки път цената за това е била доста висока.


Преди години Енджи изгубила децата си, заради проклятие, което лоши хора стоварили над нея. Кой сътворил това, Енджи така и не знае до днес. Не било магия, която да се развали, а истински уроки от лош поглед. 


„Знаете, че ако някой те погледне с лоши очи, това може да донесе много проблеми. На нас с мъжа ми ни се струпаха много такива на куп. Първо бременността ми, която завърши с аборт, след това си купихме апартамент, но ни откраднаха парите за него, колата на мъжа ми се счупи, майка му получи проблеми със сърцето. Една поредица от лоши събития в живота, които не може да са случайност със сигурност”, убедена е известната диетоложка. 


Най-трудно, разбира се, преживява загубата на близначките си – първите си деца. Те не оцеляват, след като Енджи помята с тях е шестия месец.


Трагедията е жестока, защото бебетата са дълго чакани. Двойката ги зачева веднага след сватбата, но няколко нелепи стечения на обстоятелствата стават причина да не ги прегърне никога. 


Първото е свързано с факта, че още в началото на бременността си Касабие не се чувства добре. Често влиза в болницата и вместо да качи килограми, отслабва. Наблюдават я най-добрите лекари, но не успяват да уловят какво причинява проблемите на Енджи. В последствие тя развива инфекция.


Разболява я една от лекуващите й лекарки. 


„Никога не съм била от хората, които вярват в магии и уроки, но ето. Нямам друго обяснение за това, което ме сполетя. Все намирахме по нещо странно в колата на мъжа ми”, казва диетоложката. 


За да преборят уроките, които са почернили живота им, ливанката и съпругът й Рабих са се обърнали към силната си вяра в Бог.  


Пак в Бог тя вярва, че е причината да се запознае с мъжа си. Двамата близо 5 години се разминавали. Техни приятели искали да ги срещнат, но дали Енджи, дали Рабих все не намирали време за това. Накрая приятелка на красавицата я поканила на вечеря с известен дизайнер, а бъдещият й мъж също се оказал на масата.


Още след първите няколко думи, двамата разбрали, че имат много общо, но диетоложката била сигурна, че не бива да се бърза. Минали няколко месеца, преди Рабих да я покани на среща. И вместо да се съгласи, тя отказала. Той почакал още малко и след месец пак й звъннал. Едва тогава получил утвърдителен отговор. След тази първоначална игра на гоненица, двамата все пак запознали да излизат. Не минало много време и решили да минат на следващата крачка и да се оженят.  „Имам му пълно доверие. Сред 100 голи жени да го оставя, няма да ми изневери”, убедена е Касабие, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
невероятна измамница е тази,лъже за всичко!!!
преди 5 години
0
ТАЗИ СИ Е ПЛАТИЛА,ЗА ДА Й НАМАЛЯТ ГОДИНИТЕ В ЛИЧНАТА КАРТА!!! ТЯ Е НАД 40 ГОДИНИ,НО ЛЪЖЕ ЧЕ Е НА 28... НЕ СЛУЧАЙНО й ЗАТВОРИХА КУХНЯТА НА ФАЛШИВИТЕ Й СОКЧЕТА И ХРАНИ КОИТО ПРЕДЛАГА!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пена
преди 5 години
0
абе що не си ..... махни се от България, гледай си мъката и не се обяснявай алчна за пари в брадър ще влиза я си стой при мъжа че доверие само глупаците имат като леля му е на циганина тази вълчица
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени