Ерген ли е Виктор или завалия? Нервите на красавеца не издържат

21 Март 2022, 19:00


Зрители на „Ергенът“ са сериозно притеснени от наглото поведение на кандидатките за ръката на Виктор Стоянов. Те организират групи в защита на напетия хубавец. Други откровено се подиграват: „От екипа на „Ергенът“ съобщават, че след излъчването на първия епизод предаването ще се казва „Завалията“.

 

„След като видя участничкиrе, ергенът се върна при майка си”, написаха във фейсбук, преди да узнаят, че именно майка му е причината фитнес инструкторът да стартира тв кариера.

 

Още в началото хубавецът проплака, че изпитва огромен товар от контакта с 22-те претендентки за сърцето му, които за негово облекчение намаляват с по една след всяко предаване.

 

Изненадвали го с жестове, думи и изказвания. „Ергенът“ често се питал коя от дамите е искрена и коя може да му погоди номер, от който да му се завърти свят. Лишен от всякаква инициатива поради напористото ухажване на някои от момите, на него не му остава нищо друго, освен да бъде любезен и да се показва като възпитан кавалер.

 

В един момент започнахме да се питаме наистина ли този човек е лишен от чувство за самосъхранение или е инструктиран от продуцентите да пропъжда по-скромните и да се заиграва с най-нахалните. Все пак Виктор успя да се отърве от дизайнерката от Дупница Габриела, която откровено обяви с влизането си в шоуто, че е меркантилна, а после „блесна“ с пълна липса на обща култура, като заяви, че АЕЦ e авио електроцентрала.

 

Но защо вместо да прогони ревливата плеймейтка Благовеста Бонбонова, която си свали бикините и му ги пъхна в ръцете, я покани на романтичен полет с делтапланер? Може би не издържа пред женските сълзи - мощно оръжие дори срещу най-мускулести мъжаги, пише „Минаха години“.

 

„Гледам епизодите нарочно по-късно и много се притеснявам. Нетърпелив съм да разбера дали съм успял да разгадая дамите и да си направя правилна преценка, или съм много заблуден“, разказва Виктор.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
защо всички в това предаване са с толкова подути
преди месец
0
ДЖУКИ???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
защото размера на джуката е обратно пропорционален на размера на мозъка...
преди месец
0
МЪКА.....старашна мъка е....
ами,
преди месец
-1
В пошлото шоу ''Ергенът''на тЪпарев и Радо ГЕЙтушев за капак са взели за редактор и жълтурски ''журналист'' Антон Стефанов който е приятелка с доста к'рви у държавата, та затова се пробутват такива долнопробни типажи. Нарочно го правят за да унижават българските жени защото са злобни гейове.Затова такива трябва да не правят телевизионни предавания изобщо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ГЕЙ Е
преди месец
-1
КАКВО ЩЕ РАЗГАДАВАШ ТИ ИМАШ ЛИ ИЗОБЩО МОЗЪЧНИ ГЪНКИ, ОСВЕН ДА СЕ ТЪРКАЛЯШ ПО ЛЕГЛАТА С ВЪЗСРАСТНИ МЪЖЕ СРЕЩУ НЯКОЙ ЛЕВ ДРУГО МОЖЕШ ЛИ ИЗОБЩО ТИ БЕ, СЛЕД ФИТНЕСА ИДВА РЕД НА 2РАТА РАБОТА ЖИГОЛО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени