Ергенът показа гаджето - супер мацка без корекции (Фото)

https://hotarena.net/az-jenata/ergenat-pokaza-gadjeto-super-macka-bez-korekcii HotArena.net
Ергенът показа гаджето - супер мацка без корекции (Фото)

Първият ерген Виктор Стоянов се показа официално с гаджето си Мария, която упорито криеше месеци наред, видя HotArena.

Договорът на мачото с предаването изтече и вече не е нужно да се преструва на необвързан мъж.

Малко преди старта на новия сезон на шоуто по bTV Стоянов вече има свободата да се разхожда с приятелката си - блогърката Мария Тарашманова. Тя побърза да качи снимки в личния си профил за да сложа край на слуховете. Кадрите са правени по време на техни пътуване още преди месеци, но едва сега виждат бял свят.

Мария и Виктор се запознават малко след снимките на предаването в Турция миналото лято, издават близки до двойката. Първоначално, след  като връзката им стана известна, имаше слухове, че тя датира още преди шоуто и през цялото време Виктор само се е преструвал на необвързан. Истината е, че по време на снимки той наистина е бил сам, но излъчването на епизодите по телевизията продължи месеци след края на снимачния процес.

Тъй като тайната за личния живот на Ергена по време на предаването е основна точка от договора му с продуцентите мачото стриктно крие гаджето си.

Официалната приятелка на Виктор видимо се различава от всички кандидатки за сърцето му. Мария няма пластични корекции по себе си. Облича се скромно и е едва на 25 години. Мария е от известно семейство с възможности, а преди време самата тя е вносител на известна алкохолна напитка, писа „България Днес“.

8 Коментара

абе,

преди 1 година

Никой не го интересуват тези смешни клиширани хорица.

Коментирай

хахахаха

преди 1 година

Ето къде е разковничето.......Мария е от известно семейство с възможности, Толкова е комерсиален въпросният,че чак противен....

Коментирай

А,

преди 1 година

Дали е истина? Изобщо не и личи да има големи финансови възможности,с едни бели ботички и зиме и лете по инстаграм снимките и.

Коментирай

До А,

преди 1 година

Нали знаете,че истински богатите не държат да се набиват в очи с дрехи,обувки,бижута и прочие.Тази парадност е типичният Балкански синдром-кой е по-по-най.......всеки е номер едно.Освен това въпросното момиче не залага на тоалети ,а на екскурзии и преживявания.А може и да е истина,че е с възможности,кой знае.........

Коментирай

Nn

преди 1 година

Той женствен, тя безлична. Добре са се намерили.

Коментирай

е

преди 1 година

Поздравления за добрия избор!

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

СУпер Мацка? Този крокодил? Хъхъхъхъхъх

Коментирай

А,

преди 1 година

Да, така е с истински богатите по света,но не и у нас.Нищо против момичето но е много семпла не само като визия но и като държание.Но са си лика прилика с ергена защото и той е такъв.Парадирането с възможности и на мен ми е чуждо и смешно при ''известните'' в България но за съжаление фактите са такива.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.