Ергенът показва избраницата си в Пловдив

https://hotarena.net/laifstail/ergenat-pokazva-izbranicata-si-v-plovdiv HotArena.net
Ергенът показва избраницата си в Пловдив

Най-личният Ерген на републиката Евгени Генчев ще представи пред родния си град Пловдив официално избраницата си на 3 юни. Това ще се случи в Античния театър, където къдрокосият красавец ще изнесе концерт за първи път пред родна публика.

 

В спектакълът ще участва и жената, която той ще избере след края на шоуто, което ще завърши на 19 май. Ергенът наистина е намерил любовта в предаването и дори е подготвил сватба с избраницата си. Според информация на „България Днес“ към момента става дума за Елена, която е запленила Евгени с чар и ум.

 

Момчето, което си тръгна от града на тепетата и превзе високи артистични върхове, ще направи не просто концерт, а истинско клавирно шоу с негови аранжименти на композиции от Албинони до Куин и Нирвана. Евгени е подбрал произведения, които са близки до сърцето му и които са оставили трайно отпечатък във времето и музикалната история. С тях той ще поздрави любимата си, за която вече е 90% ясно, че ще сключи брак с нея.

11 Коментара

Стига бе!

преди 11 месеца

Пълен ужас!Тази мома с лице и тяло на селскостопанска труженичка!!!!На целия си нелицеприятен вид, има самочувствие до небесата,а характера и Евгенчо много скоро след сватбата ще го усети на изумялата си глава!!Ами да чу е честито!

Коментирай

Elen

преди 11 месеца

Ужас!По-тъп избор ,нямаше как да направи ергенчо!

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

''Браво''ако е избрал тази грозновата егоистка Елена.Скоро ще и сърба попарата.

Коментирай

:D

преди 11 месеца

Що, коя трябваше да избере? :D Много сте негативни и си личи, че сте жени.

Коментирай

ха ха Хо

преди 11 месеца

Пам трябваше да избере.

Коментирай

Хаха

преди 11 месеца

Аз очаквах,че ще се вземат с Наум..щяха да са хубава двойка

Коментирай

абе,

преди 11 месеца

Това са само спекулации за да държат зрителите на това предаване в напрежение.Продукцията пуска различни слухове за най НЕ романтичното предаване.А иначе две вечери от седмицата Босфор тв.запълва ефира с глупави жени мечтаещи за 5 минутна слава които се се съгласили да бъдат разигравани като маймунки в цирка на продуцентите Тупатев и Тушев.Нацапотени от пишман гримьори,натруфени с парцалки от Мечо Омуртаг разиграват грозни сценки унижаващи женското достойнство режисирани от Ваня Щерева и АнтонЧо Стефанов.

Коментирай

555

преди 11 месеца

Елена си знае посредствения външен вид и затова набляга на високопарния израз.

Коментирай

абе,

преди 11 месеца

Елена,Ирина и Пламена/Пам/отвратилно злобни женици.Всяка различна,но еднакво неприятно агресивни.Снощният епизод беше отвратителен с играта с анонимните въпроси.Пламена вече да си ходи, досади ужасно с тирадите за килограмите си.С въпроса към Айлин по нищо не се раличава от хулената от нея Габи,че дори е и по-зле.

Коментирай

ха ха Хо

преди 11 месеца

Набляга и на ''спонтанното''набутване у ръцете на Евгени.Ако Валерия или Айлин се бяха съблекли само по килоти да предлагат на ергена плуване и натискане преставете си какъв огън и жупел щеше да хвърчи от устата и по техен адрес.

Коментирай

gabi

преди 11 месеца

Да беше оставил Милица. Тя психопатно си го присвои още щом го видя. Чак ме хващаше срам да я гледам. Пам може да тренира повече,да хапва по-малко и няма да е многострадална Геновева. Валерия ме кефи. Като искаш нещо-отиваш и си го взимаш!От Елена леко ме е гнус. Незнам защо!Елисавета ми е доста хумористична. Айлин -много красива и си го знае! Джия също е много яка!Другите момичета са ми обикновенни

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.