Ергенка носи дрехи втора употреба

https://hotarena.net/az-jenata/ergenka-nosi-drehi-vtora-upotreba-2 HotArena.net
Ергенка носи дрехи втора употреба

Ергенката Мика носи дрехи втора употреба. Червенокосата изкусителка,която си тръгна на крачка от финала редовно пазарува стари рокли, дънки и тениски, пише България Днес.

„Старая се да изглежда стилно с минимален бюджет. Това е моето правило. Често си купувам дрехи втора употреба\", признава красавицата. Преди години тя позира за корицата на романа \"Белязана истина\" на Даниела Кирилова.

4 Коментара

Karina

преди 10 месеца

Прекрасна млада жена!

Коментирай

ами,

преди 10 месеца

И по това имитира кукловода си Елена освен по злобата си която показа вътре и вън.Не видях да е изкусителка.Визия на жена 30+и държание на 13/15 годишна.Случайно стигна до финал също като Ирина и Поли.Зае мястото на Виктория която заради колебанието си дали има чувства или не към ергена или не беше отпратена.Иначе той нея предпочиташе.Мика си беше статиска.

Коментирай

Ти,

преди 10 месеца

Ти с аватар ами, и на това прекрасно момиче изливаш мръсните си думи. Тя е такава рядкост,изглежда почти извънземна с приказната си красота, характер и добро сърце. Тя и подобни на нея вдъхват надежда в този разкъсващ се от злоба и конфликти свят. А ти продължавай да гориш в собствения си пъкъл. Приятно забавление.

Коментирай

ами,

преди 10 месеца

Всеки има право на собствено мнение.вашето,аз моето.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.