Ергенка се пусна по розови жартиери и накара Евгени да съжалява, че я е изпуснал! (Горещи снимки)

https://hotarena.net/laifstail/ergenka-se-pusna-po-rozovi-jartieri-i-nakara-evgeni-da-sajaliava-che-ia-e-izpusnal HotArena.net
Ергенка се пусна по розови жартиери и накара Евгени да съжалява, че я е изпуснал! (Горещи снимки)

Изгонената Ивелина е най-секси учителката, преподава рисуване на деца от I до VII клас 

Децата в началните класове може и да не учат вече \"Даваш ли, даваш, Балканджи Йово\", но в замяна получават все по-красиви учителки. А за най-горещата от тях спокойно може да се определи Ивелина от \"Ергенът\"!

\"Ивелина
Ивелина е секси
\"Позира
Позира с прозрачно черно бельо

Напусналата риалити шоуто учителка от Бургас накара пианиста Евгени да съжалява, след като разкри пред своите почитатели горещи кадри по бельо. Облечена с розови жартиери и ефирни гащички, едва скриващи прелестите й, чернокосата фурия показа, че все още търси любовта след разлъката си с къдрокосия ерген.

\"Демонстрира
Демонстрира сочни форми
\"Розовото
Розовото й отива

\"От много време съм без половинка, но не я и търся. Отдадена съм на своите призвания в изкуството. Занимавах се с преподаване на изобразително изкуство от 1-ви до 7-и клас, както и на деца със специални образователни потребности. Намирах радостта във всички тези начинания, намирала съм я и в любовта, но като че ли тя не бе така силна, че да се задържи трайно в моя живот, колкото живописта, скулптурата, стенописът, естрадното пеене, а от скоро и класическото\", споделя Ивелина, която остана без роза в последния излъчен епизод на \"Ергенът\" миналата седмица.

\"Като
Като пантера е
\"Разкрачена
Разкрачена в спалнята

 

Мацката е категорична, че човек трябва да прави това, което го кара да се чувства жив.

 

 

\"Остава да намеря най-важното, а именно Любовта! Страстната любов е почти трансподобно преживяване. Когато сме с партньора си, особено в началните етапи на връзката, просто искаме да се свържем физически и когато сме отделени от тях, болката от тяхното отсъствие е почти непоносима и сме толкова разконцентрирани в ежедневието си. Но именно от това място се раждат великото изкуство, музика, поезия и литература\", умува Ивелина.

\"И
И синьото й отива
\"За
За ръце с ергена Евгени

Тя говори спокойно за голотата в изкуството, на която е подвластна и самата тя.

\"Не може да се отрече, че представянето на голотата винаги е присъствало в рисуването, скулптурата, фотографията. Така е, защото човешкото тяло е изначално красиво или защото всички ние, включително и хората на изкуството, сме неспасяеми воайори\", разсъждава моделката.

В един от последните епизоди художничката от морския град се отпуска в компанията на къдрокосия ерген и от дума на дума двамата стигат до темата за предишните връзки. Тогава Ивелина разкрива, че бившият й приятел е имал много проблеми, един от които е алкохолът. Двамата имали много трудности, но Ивелина се опитвала да запази връзката им, докато не се стигнало до физическо насилие.

Ивелина знае как да печели мъжкото внимание и вярва, че талантите й в комбинация с вродения сексапил и вътрешна красота я превръщат в рядък скъпоценен камък.

Записва се за участие в \"Ергенът\", защото до онзи момент винаги са й се \"изпречвали\" неправилни мъже, с които не иска да си губи времето. Ивелина влиза в началото в шоуто с надеждата, че комуникацията с Евгени ще й помогне да изчисти образа на перфектния мъж в главата си. Но напуска преждевременно, останала без роза от пианиста.

13 Коментара

Хаха

преди 1 година

Поредният п.рцал

Коментирай

:)

преди 1 година

Burgaska palavnics

Коментирай

питър

преди 1 година

да заповяда следващата, която да се съблече гола пред хората

Коментирай

абе,

преди 1 година

Евтинджос конЬ ....с претенции.

Коментирай

хахахаха

преди 1 година

Каква учителка бе,това е евтино подобие на жена,което става само за нискобюджетни розови филмчета гледани от ч...джии. Срам.......не поставяйте пред името и -учителка,моля ви...........

Коментирай

Iveca

преди 1 година

Циците го е забравила в класната стая...

Коментирай

Нафърфорий

преди 1 година

Ехх каква арна даскалица, бих и ударил чифт м.ъ.д.у.р.и ????

Коментирай

Ха

преди 1 година

Според мен си е отдъхнал на висок глас, че е взел добро решение да я изгони, че жена му няма да се разгологъзва за слава. Колко е жалка само..

Коментирай

Ха

преди 1 година

Кефиш ме , че не се отказваш и си редовен, браво. И мисля като теб, иронично

Коментирай

Ах!

преди 1 година

Каквито и глупости да пишете тази дама е Мега Граната, при вида на която мъжете точАт лиги, а жените се пръскат от завист. ЗАщото не разбират ни от жени, ни от изкуство! Тя е художничка, ама разбира ли ти свиня от кладенчова вода? Нито една участничка нямаше такава чаровна усмивка. Ама как ще изпуснем възможността да унизим и окаляме недостижимото? Е,това е жалко!

Коментирай

аман от проститутки под прикритие.....

преди 11 месеца

защо полуголи, разкекерчени и зейнали си търсят "сериозна" половинка; тва си е чисто и явно кандидатура за яко дрешмелене ....и лигите ше потекат на безгръбанчните охлюви дето само на първосигнални/маймунски импулси...

Коментирай

Това е

преди 11 месеца

Това е еротична фотосесия на млада и красива художничка, която може да си я позволи, защото е симпатична и секси. Артистичните хора имат разкрепостено мислене. Стига се излагахте с тия "безгръбначни охлюви" и "маймунски импулси". Стига с този примитивен и злобен език. Не завиждайте.

Коментирай

до "това е"

преди 11 месеца

жалко че "художничката " трябва да се продава еротично...щото никой не е виждал "изкуството" и ! Иначе за всеки влак си има пътници...и ти си за тоя влак очевидно !И едва ли някой завижда,...виждали сме къде по хубави жени и то с дрехи !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.