Ергенки заформиха тройка

https://hotarena.net/laifstail/ergenki-zaformiha-troika HotArena.net
Ергенки заформиха тройка

Пайнерката Крисия Д, която наскоро не получи роза от Евгени и напусна шоуто, промотира новата си песен, \"Две жени\", с видео към нея. Любопитното е, че в клипа участват силиконовата Габи, която хапеше с изказванията и поведението си, и учителката Ивелина.

Очаквано парчето е посветено на Ергена, като в него се пее за подаряване на рози и отхвърляне на влюбена жена. Сюжетът на песента на Крисия Д се развива по силно еротичен начин - наранената дама се впуска в нова любов с друга жена, като за мъжа няма място в леглото при тях. \"Рози подарява назад и напред\" и \"да гледаш две жени в легло, но само да ги гледаш\" са фрази, които веднага приковават любопитството на меломаните.

\"Ергенките
Ергенките съблазняват в клипа

 

 

\"Не искам розите от теб, пази си ги за друг човек\" слага поантата на раздялата и лирическата героиня окончателно бие шута на изневеряващия любим, който в клипа е изигран от Емо Каменов, нашумял с участието си в риалити предаването \"Къртицата\". Трите момичета не се притесняват да демонстрират целувки и докосвания, вероятно за да докажат колко са си близки, и не се интересуват от мъжа.

\"Крисия
Крисия напусна шоуто и продължава да пее

И докато Крисия и Габи са аут от втория сезон на \"Ергенът\", то Ивелина, която работи като учителка по изобразително изкуство в частно училище в София, продължава битката за сърцето на Евгени. Тя все пак участва в клипа, защото \"Ергенът\" всъщност вече е заснет и всички участници и участнички са волни птички.

\"Розата
Розата е задължителен детайл във видеото

Пускането на чалга песен след изгонване от \"Ергенът\" започва да се превръща в традиция. Участничките в първия сезон Гергана Стаменова и Ева заснеха провокативно видео към парчето \"Ти не си за мен\". Видеото събра близо 200 хиляди гледания в интернет, а коментарите бяха в двата полюса.

4 Коментара

баста на чалгата

преди 1 година

Пореден чалгарски боклук.

Коментирай

Bongo

преди 1 година

Много интересен тоя Емо. Плюе по всички в неговите клипчета,сега участва в клип с тях! Гладен за пари ,то си личи от далече .

Коментирай

Хм

преди 1 година

Харесвах позицията на Каменов,но да се снима с тези,които до скоро плюеше и обиждаше...май е поредният лицемер

Коментирай

......па

преди 1 година

Разбира се,че е лицемер. Ходи даже и у Сърбия да се излага в долнопробно тяхно''риалити'' тип Биг Брадър.Казва се ''Задруга''.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.