Ернестина Шинова яде с ръце кебапи при Виктор Ангелов

08 Юли 2019, 14:26


В един от най-горещите дни това лято екранната д-р Стаменова от „Откраднат живот“ обядваше не таратор и тиквички, а парещи лукс кебапчета и топла супа, научи HotArena.Обяда си Ернестина купи от заведението за бързо хранене на Виктор Ангелов на ул. „Раковска”, в което качеството на продукцията е високо, но и цените са над обичайните за страната. Едно кебапче там струва 1,59 лв., хлебчето е 79 стотинки, а супата - близо петарка, писа „Уикенд“.

 

Шинова трябваше да плаща за двама, тъй като с нея беше и майка й. Дали пък талантливата актриса не бе решила да нагости родителката си с вкусна скара по случай рождението си? В същия този ден – 2 юли, кино и тв звездата навършваше 56 години. 

 


Понеже в заведението нямаше свободни седящи места, Ернестина и майка й Пенка се принудиха да ядат прави. Храната си те разположиха на маса до отворен прозорец, където вече имаше други хора. Самите Шинови пък излязоха отвън - на тротоара пред закусвалнята, и оттам се пресягаха към трапезата си. 

 


Родителката сърбаше супата си лъжица, а дъщерята направо я пиеше от купичката. Новоизлюпената евродепутатша почти не използваше прибори и за лукс кебапчетата си – вместо с вилица жената на Андрей Слабаков ги поднасяше към устата си с ръце

 


Звездата от „Комиците”, „Откраднат живот” и „Мисия „Лондон” се нахрани за около половин час. Толкова време бе нужно и на майка й да се засити. После двете напуснаха района на кебапчийницата и тръгнаха пеш, като Ернестина побърза да запали цигара. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени