Ернестина Шинова щяла да е лекар и в живота! Със Слабаков са се разделяли три пъти

2537
24 Декември 2018, 12:00


Един различен избор и днес Ернестина Шинова можеше да не е д-р София Стаменова в сериала „Откраднат живот”, каквото е ролята й, а д-р Шинова в реалността, разбра HotArena.

 

На времето, 55-годишната вече актриса кандидатствала и в Медицинска академия, и в НАТФИЗ. Приели я и на двете места, но тя избрала актьорството. Едва ли е случайно, че дъщеря й Йоанна, която е плод на любовта й с режисьора Андрей Слабаков, сбъдва мечтата й, като учи медицина, писа „Уикенд“.Колкото до мъжа си, Ернестина споделя: „Постоянно се водят някакви войни... Най са ми неприятни войните за градината. Андрей е готин, добър човек и накрая винаги разбира, че аз съм права, защото съм мъдра”, споделя Ернестина с типичното си чувство за хумор. Тя е и добра градинарка, защото отглежда боб, домати и „най-хубавите ягоди”, риган, мащерка, кантарион и още много подправки, както и 300 лалета. 

 


Връзката й с Андрей Слабаков е толкова хармонична, че може е трудно да бъдат представени по отделно, без да се спомене и другия. Дори често двамата заедно се изявяват по интервюта или участия в предавания. Така че вероятно е имало учудени, когато преди време актрисата участва във „ВИП Брадър” без Андрей. Отношенията им обаче не винаги са били без проблемни. „Андрей е една много изстрадана връзка. На три пъти се събирахме, на три пъти се разделяхме и накрая разбрахме, че това ще е и че няма накъде”, споделяла е Ернестина. 

 


Двамата са учели в столичната 118-а гимназия, но „тогава всичко беше по-скоро детска игра”. Влюбват се вече като студенти в НАТФИЗ. „През годините няколко пъти се разделяхме поради несходство в характерите, но в един момент установихме, че съдбата е решила да сме заедно. До последно изпитвах страх да не стъпя в дълбокото, което се оказа наистина толкова дълбоко, колкото съм си мислила тогава, и е трябвало да взема мерки навреме, но ето сега крайния резултат”, коментира през смях Ернестина.

 

Но любовта им днес е по-силна от всякога. И как иначе след като двамата са минали през какви ли не препятствия, включително „гладни времена” в Италия. Продължават да спорят, но толкова са свикнали с факта, че са все на различно мнение, че вече и помежду си не се учудват, камо ли да втрещят близки и приятели с някоя дискусия на по-висок тон.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не става
преди 2 години
-1
Не успях да разбера с кого се е разделяла три пъти- със Сократ или Рене Декарт,,или с онзи с брадата,дето бърка двамата философи..винейки народа в простотия...Всъщност."умният" ,какво работи..?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени