Ернестина трепери за живота на Слабаков

02 Април 2022, 10:00


Ернестина Шинова трепери за живота на своя любим Андрей Слабаков.

Евродепутатът тръгна безстрашно към военните действия в Украйна, за да подаде ръка на нуждаещите се. Ернестина не може да скрие притеснението си и докато мъжът ти е на път актрисата не спира да се моли да се прибере жив и здрав при нея.

"Споделих пост в социалните мрежи, за да привлека една добра енергия върху цялото нещо. Бях много притеснена, все пак отива там, където всички знаем какво се случва", сподели пред „България Днес" актрисата.

 

Преди няколко седмици хора от Болград се свързали с артистичното семейство. Оказва се, че хората там са останали без всякакви  медицински материали и лекарства. На ръба на силите си. местните молят за помощ.

„Андрей успя да закупи спринцовки, системи, лекарства, антибиотици. Ескортира лично до там пратката, защото съществуваше възможност тя да бъде отклонена за другаде. Закара нещата лично до Болград, за да могат хората да се лекуват. Защото там си има грипове, има си Омикрон и всякакви проблеми“,  допълва екранната доктор Стаменова.

Освен медицински материали Слабаков успява да събере и дарения от храна. сред които разнообразни консерви, истинско българско сирене. Натоварва всичко в бус и тръгва на опасна мисия. Националната служба за охрана у нас, посланици от Молдова и Украйна му помага да си подсигури коридора. В крайна сметка мисията приключва и Слабаков се прибра жив и здрав у дома.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сладка
преди месец
0
Ще трепери я. При тези негови доходи от Евро депутат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени