Ерсин от „Джеръми?” спаси припаднало момиче

21 Август 2022, 17:08


Рокаджията Ерсин Мустафов от популярната група „Джеръми?” е спасил припаднало момиче по време на изява на бандата си в Бургас.

Българите са подгрявали концерта на англичаните от „Арктик Мънкис”, които са любими на тийнейджърите. Теренът пред сцената е бил претъпкан с фенове, голяма част от които – непълнолетни. Подобна истерия родните сцени не са виждали от години. В разгара на купона обаче едно момиче припаднало точно пред сцената. За късмет това се е случило по време на участието на „Джеръми?”, когато слънцето все още не е било залязло и музикантите са виждали добре хората в публиката.

Фронтменът Ерсин забелязва припадналото момиче, което без малко е щяло да бъде стъпкано от останалите фенове. Хора от публиката са заснели как той слиза от сцената и взимам припадналата на ръце. Моли за вода, колегите му от сцената хвърлят бутилка, а след това певецът започва да вика за хора от охраната, която да изведе момичето.

„Браво на Ерсин! Хвала! Душа човек!”, коментират очевидци на случката. И критикуват организаторите на концерта, че са продали прекалено много билети за ограничения терен, с който са разполагали, и по този начин са застрашили живота на феновете.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени