Есил Дюран се пусна по бельо (Горещо фото)

https://hotarena.net/az-jenata/esil-diuran-se-pusna-po-belio HotArena.net
Есил Дюран се пусна по бельо (Горещо фото)
Есил Дюран обича да радва феновете си с горещи кадри в Инстаграм, видя HotArena.


Този път 51-годишната изпълнителка реши да нажежи мрежата, като сподели снимка, в която съчетава не само сексапил, но и изтънчен стил.


Или ако трябва да бъдем съвсем точни, с \"андрогинен\" стил. Певицата отново показва невероятната си фигура, като позира по красиво черно бельо, съчетано с дълго сако и шапка с мрежа. Не липсват и любимите на Есил блестящи бижута, пише България днес.

5 Коментара

......па

преди 3 години

Същата изкукуригала като двете Ванчета.Разголване и яко фотошоп и филтри-старческо слабоумие.

Коментирай

???

преди 3 години

Излагация, прекалено високо самочувствие и абсурдно присъствие в медиите за човек,който няма Ото една известна ордени всъщност с какво е известна тази звездна персона,освен с големи претенции и големи корекции

Коментирай

009

преди 3 години

Отвратителна и самовлюбена жена,никому не интересна и пошла.Толкова много корекции,че сякаш е друг човек.Нищо общо със себе си.И тръгнала да се разсъблича.........нямам думи колко евтино изглежда.

Коментирай

......па

преди 3 години

Кючекчийката на Доган.

Коментирай

Защо все злобни коментари ?

преди 2 години

Защо има толкова много злоба към известните личности ??? Толкова ли много завиждате ??? Има корекции и какво от това , всичко е с мярка и изглежда по - добре от преди . Бахти болния , злобен народ .... как пък никой нищо хубаво не каза ... трудно е в Бг ,но не трябва на злоба и агресия да избива ... може би антидепресанти биха помогнали на злобарите да се почувстват малко по - добре в кожата си , да се поуспокоят , та да не сеят толкова жлъч ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.