Есмер мъсти на Джизъса чрез сина им! Благо дори не се чува с малкия Елай

01 Юли 2018, 09:28


От няколко месеца бившият футболист Благой Георгиев – Джизъса не е виждал сина си Елай, който скоро ще навърши 2 годин, научи HotArena.

Хлапето живее с майка си Есмер Омерова в Москва, но красавицатa не ще й да чуе за бившия си съпруг, издават запознати. След развода спортистът остави цялото си имущество на танцьорката, но дори това не успя да я умилостиви – тя си прибра детето и сега не му разрешава да се чува с баща си даже по телефона.

Неотдавна Благой пътува до Москва в опит да се срещне със сина си Елай, но Есмер не отговаряла на обажданията му и го блокирала навсякъде в социалните мрежи. Омерова била дълбоко обидена от многобройните изневери на Джизъса и не била склонна да му пости. За отмъщение тя го ошушкала до стотинка по време на развода и го остави пред фалит, ала това не било достатъчно за злопаметната руска танцьорка. Тя искала да нарани Благо чрез детето и забранила на бившия си всякакъв достъп до него. В тази крехка възраст момченцето все още не разбирало какво точно се случва и вече спряло да пита за татко си.

„Благо може да е женкар, но обича и трите си деца. Есмер не постъпи правилно, като го раздели с  Елай!”, коментират близки до бившия футболист.
Георгиев има още две хлапета от продължителната си връзка с гимнастичката Христина Витанова. С нея обаче запази сравнително добри отношения и тя не го възпрепятства редовно да се среща с 8- годишната си дъщеря си Йоана и 5-годишния си син Давид. 

Още докато беше обързан с Есмер, Благо често пътуваше до България, за да вижда хлапетата, но пък в свободното си време обикаляше чалготеките, заобиколен от различни обожателки. Слуховете, че кръшка, бързо стигнали до ушите на Омерова, която няколко пъти му поставяла ултиматум да спре с изневерите. Джизъса обаче трудно устоявал на изкушенията и един ден рускинята го изгонила от луксозния им апартамент, който впоследствие останал за нея. След развода Есмер получила още лъскав ресторант в центъра на Москва и клиника за пластична хирургия – мащабно начинание, което с Благо започнали съвместно, но после измамената съпруга  го изритала от бизнеса, пише "Уикенд".

Джизъса се завърна у нас със скъсан джоб и подвита опашка, но бързо се ориентира в обстановката и успя да забие младата певица Гери-Никол. 20-годишната изпълнителка има заможни родители, които финансират кариерата й, а Благо умело води охолен живот на нейн гръб. В светските среди се говори, че плейбоят купувал дизайнерски дрехи и скъпи вещи с кредитните карти на тийн звездата, а неотдавна най-нахално се настанил в просторното й софийско жилище.

Есмер се информирала от интернет сайовете за любовните похождения на бившия и това още повече я озлобило. Тя не можела да преглътне, че Благо бързо й намерил заместница и се заела да доведе отмъщението си докрай. Ако преди това му разрешавала да се чува с Елай по телефона веднъж в седмицата, то след аферата с Гери-Никол му забранила всякакъв достъп до детето.Джизъса пък се заканил, че ще си търси правата в съда, макар че нямал никакво желание отново да се разправя с рускинята. „Писна ми от нейната ревност и от нейните глупости! Добре, че се разделихме, направо ме задушаваше!”, оплакал се Благо пред приятели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бай Реджеп от Лисиците
преди 3 години
-2
Трябва да призная че хората които пишат в сайта имат Голямо въображение...несъмнено могат да се пробват в сценарий за индийски, турски, бразилски... сериали...пишат от първо лице баси мамата и аз мога да направя такъв сайт
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени