Есмер показа порасналия син на Благой (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/esmer-pokaza-porasnaliia-sin-na-blagoi HotArena.net
Есмер показа порасналия син на Благой (СНИМКИ)

Бившата съпруга на Благой Георгиев - Есмер Омерова публикува в instagram видео с подбрани моменти от детството на сина им Елай.

 

Момчето изглежда щастливо и усмихнато, докато се разхожда с лодка и особено играейки с топка. За разлика от баща си, Елай, който през юли ще навърши седем години изглежда увлечен по баскетбола. Дали синът на Благо е наследил спортните гени на татко си и колко далеч може да стигне на площадката, все още много рано да се прогнозира.

 

Красивата танцьорка започна романа си с Джизъса по времето, когато той играеше в Русия, но авантюрата приключи скоропостижно и момчето остана да живее с Есмер в Москва, припомня „България Днес“.

 

Благой се опита да запази добри отношения с Есмер след края на брака, продължил две години и половина.

 

Сега в живота на Благой Георгиев има много промени. Джизъса се сдоби с още един наследник - момче от връзката си с Русата Златка. Детето дори носи неговото име - Благой.  Малко след раждането на детето той изостави Златка и сключи брак с много по-младата от него Полина.

4 Коментара

койтоидае

преди 1 година

Тази татарка има същия блатен поглед като Ангелина Джоланова.

Коментирай

ами,

преди 1 година

Тя изцяло си е прекроила лицето за да бъде поредното менте на Анджелина Джоли.И сини лещи си е сложила.Не е това автентичната и визия.

Коментирай

Явор

преди 1 година

Анджелина Джоли кога е била с боята на тия от Столипоново?

Коментирай

Ppp

преди 11 месеца

Хубаво дете! Все пак има нужда от баща

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.