Естрадата на бунт срещу Мира Добрева заради Драго Чая

28 Октомври 2021, 16:49


"Къде е Драго?"  Само с този кратък въпрос Тони Димитрова успя да разбуни духовете в интернет, видя HotArena.


Въпросът й се отнася за една деликатна тв тема - липсата на Драго Драганов от предаването "БНТ на 60", което се излъчва всяка събота и неделя и представя Златния фонд на БНТ, в който са документирани незабравими моменти от последните 60 години на националната телевизия.Предаването бързо набра популярност благодарение на харизмата на Драго Драганов и интересните гости, с които говореше. Да, но последния уикенд на екран вместо Драго Драганов цъфна Мира Добрева. Името на Драганов все пак се появи във финалните надписи и фигурираше в графата "редактори". В тв средите се шушука, че смяната не е само временна, а Мира Добрева поема шоуто и рокадата е взета тихомълком.


Приятелите на Тони Димитрова, които гледат "БНТ на 60", не са доволни от тази смяна. "Развалиха хубавото предаване", "Голяма грешка направиха", "Казват, че незаменими хора няма, но в случая с Драго Драганов и това предаване не е така - той е незаменим", "Спирам да гледам предаването без Драго - той беше половината предаване!".


Ажда Чаушева, дъщерята на големия Мустафа Чаушев, също се включва към бойкота на Тони Димитрова: "Всички това се питаме, Тонитка. Без Драго нямам намерение и да си пусна предаването. Абсурд!"


По-любопитното е, че на стената на Тони Димитрова са недоволни от избора на Мира Добрева за водеща: "Докато я видя тази Мира и... каналът сам се смени", "Развалихте предаването с Мира!". Силвия Кацарова и дует Ритон също изразиха недоволството си от смяната, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лллл
преди 2 години
0
Драго хубаво водеше предаването . Защо го махнаха ? Вчера изчезна и Деси Добрева от екран . Е , за нея не съжалявам !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди 2 години
-5
Тонито като е приятелка с Драго може лично да го пита,а не да създава напрежение чрез мрежите(да пита и ръководството на тв като й е толкова важно).Вечно е в центъра на някой скандал,иначе много хрисима като божикравичка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени