Етиен Леви: В „Капките” ни следят под лупа

708
16 Април 2020, 11:00„В „Капките”, където постоянно репетирам с участниците, ни следят под лупа дали изпълняваме нарежданията. Изключително дисциплинирано спазвам всички правила на щаба на ген. Мутафчийски”, споделя Етиен Леви, научи HotArena.Драконовски мерки за безопасност са въведени в предаването, за да се гарантира безопасността на целия екип. Самият Леви ги спазва и в живота.


Той не излиза без маска и ръкавици, поддържа дистанция и дори елементарни дейности се осъществяват при стриктно съобразяване, пише "България днес".


По цял ден съм на репетиции. Още с влизането използваме дезинфектанти, ръкавици, маски, следят ни да не се доближаваме много един до друг.

Дори за да излезем да пушим, минаваме през същите мерки. „Като две капки вода” е предаването, което хората чакат, за да се усмихнат малко в тези тежки времена. То има и обяснение—болести се лекуват с клон на медицината, наречен „Музикотерапия”, както и „Смехотерапия”.


И най се дразня понякога на политиците, които все се взимат на сериозно в опит да запазят благополучието си”, казва Леви.


Той е оптимист и вярва, че ще се справим със заразата.

Ще се преборим, разбира се. Ето, аз дори толкова свикнах с тази маска, че си мисля, като приключи всичко, как ще живея, без да си гледам клепналите уши всеки ден”, шегува се естрадният изпълнител.


Преди месец Етиен продаде жилището си в София и заживя при дъщеря си, но в скоро време ще има собствен дом.


„С парите от апартамента в кв. Левски купих къща в село Житен. Взех я на груб строеж, има много неща за довършване, но децата са до мен и ще я превърнем заедно в уютно и приятно място”, споделя още Етиен.


Той добавя още, че никой от хората, с които живее като в дядовата ръкавичка не се оплаква от стоенето постоянно у дома.

Лидерът на „Трик” обитава дома си с приятелката си, двама синове и домашния си любимец. Той призна, че обмисля завръщане на сцената с нов аранжимент на стари песни на „Трик”, които вярва, че ще са успешни.


„Няма да се съревноваваме с младите, но ще покажем, че и ние още можем”, смее се Етиен Леви.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени