Ето го бебето на Деси Бакърджиева (Първи снимки в галерията)

23 Юни 2021, 13:00


Първи кадър се появява с новородената втора дъщеря на Деси Бакърджиева. На снимката ca малката Вивиан и порасналата Анна Мария, първото дете на звездата oт тв поредиците „Откраднат живот“ и „Стъклен дом“. Анна Мария е прегърнала по-малката си сестра  и прави селфи за спомен. Лицето на новороденото е прикрито с дигитален стикер, на който пише „Време за парти“.

 

Умилителната снимка предизвика хиляди пожелания за здраве и благополучие, както и за кураж и сила за актрисата. Звездата, която е позната и от представлението „Вражалец“ с Любо Нейков, разтърси публиката след най-радостната вест за раждането с тежко и тъжно признание - бащата на детето вече не е на този свят.

 

„Казваше се Филип. За съжаление, COVID ми го отне“, казва актрисата и добавя, че Филип бил ученическата й любов. През годините тy се събирали, ту се разделяли, защото той живеел в Германия, а любов от разстояние е трудна за поддържане. Наскоро, при поредната им среща, Филип предложил на Бакърджиева да се омъжи за него, дал й годежен пръстен. „Още го нося“, казва тя.

 

„Годеникът ми беше строителен инженер, изключителен професионалист. Това му даваше възможност да печели добре и да ми помага. Когато съм се питала: „Защо се случва на мен?“, съм си отговаряла, че Господ взима добрите хора първо. Може би защото са успели да научат много повече от нас за живота и да направят това, заради което са били изпратени тук, на Земята, по-бързо от всички останали. От малък Филип се беше сблъсквал с много трудности, беше изгyбил двамата си родители в катастрофа“, казва тя.

 

„Постоянно си повтарям, че трябва да съм силна и да продължа. Имах много приятели, но когато това се случи, се оказа, че нямам приятели. Имам добри познати”, дава си равносметка актрисата. Деси споделя, че много пъти е започвала от нулата, пише „България Днес“.

 

„Явно това е цената, която трябва да платя, за да стигна някъде другаде.Борих се и за здравето на родителите ми. Това ме принуди да променя ритъма си на живот и работата си. Те още не са оздравели и това може и да не се случи, но вярвам, че ще имат шанса да ми помагат още дълго време. Многo неща могат да ме сринат, но никога не съм предполагала, че мога да бъда толкова силна“, казва още Бакърджиева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Val
Преди 1 година
0
Сладурче, Да са живи и здрави!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени