Ето го мъжа на Галя Щърбева (Вижте защо го крие от години)

7211
13 Юли 2016, 13:00


От 7 години Галя Щърбева е омъжена, но доскоро никой не бе виждал даже на снимка съпруга й. Мистерията около самоличността му е разкрита, както и защо журналистката го държи далеч от общественото пространство, разбра HotArena.

Съпругът на Галя Щърбева се казва Петър Гюлчев и работи като оператор на предаването „Комбина”. Освен това избягва публичните изяви и предпочита да стои зад камерите, а не пред тях.

За двамата се знае, че са се оженили преди 7 години, като сватбата е била огромна. От телевизията обаче са поканени само 3 души–Лора Крумова, Генка Шикерова, Николай Дойнов.

Освен партньорка на екрана, Лора е и кума на двойката. А трите с Генка почиват всяко лято с каравани на „Градина”, пише „Галерия”.

Папараци на изданието успели да щракнат Галя и Петко по време на вечеря на плажа и вероятно това са единствените кадри на семейната двойка, които ще излязат извън семейния им албум.


Телевизионното семейство се запознава, малко след като Галя Щърбева се разделя с покойния вече радиоводещ Боби Цанков. Тя никога не коментира личните им отношения, но не от страх, а тъй като не желае никакви намеси в личния си живот.

Освен това Галя не позволява да се обсъжда и дъщеря й Калина. Водещата забременя сравнително късно, което пък предизвика слухове, за проблеми в брака й.

След раждането на детето, тя почти не говори за момиченцето си , като се знае, че отношенията между нея и съпруга й са били доста обтегнати преди раждането на детето им.

В момента семейството живее в просторна къща в столичния квартал „Княжево” и вече трескаво се подготвя за нова ваканция на морето.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени