Ето я дъщерята на Бойко Рашков (Уникално фото в галерията)

7240
01 Юли 2021, 16:16


Бойко Рашков и съпругата му Мария имат единствена дъщеря - Илиана.  Скандалният МВР шеф и жена му са с 40 годишен семеен стаж, но през 2019 година сключват брачен договор, с който поделят помежду си цели 19 имота, както съобщи ПИК.

На 20 февруари 2020 година празнуват щастлив семеен повод - сватбата на тяхната щерка, която също като родителите си е юрист.  Ретро публикува уникална снимка на наследницата на служебния вътрешен министър. Илиана е  одрала кожата на баща си, сините му очи и дори след сключването на брака си решила да запази неговата фамилия, само добавила с тире тази на съпругата си Цековска.

За зетя на Рашков не се знае нищо, дъщеря му избягва да публикува общи снимки заедно с него в социалните мрежи.Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
яя
преди 2 месеца
-2
от Афера за Илиана Рашкова, достойна дъщеря на баща си : ПРАВОСЪДИЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ Николай ПЕТРОВ В мръсна корупцион¬на схема с подкуп е замесена дъщеря¬та на бившия директор на Националната следствена служба Бойко Рашков. Илиана Рашкова, която от август 2009 година е теле¬портирана от нотариална¬та кантора на майка си на щат в Софийския районен съд (СРС), много бързо ус¬воява похватите на част от магистратите, които по за¬кон трябва да отсъждат със завързани очи. Именно заради далаверите и корупцията в съдебната система навръх нацио¬налния празник 3 март хиляди българи сканди¬раха „Мафия!“ пред Съ¬дебната палата в столи¬цата. Месеци след като заема сладката длъжност в СРС, Или¬ана Рашкова е съдия по дело, в което ищец е видният смо¬лянски измамник Васил Па¬ров. Зад въпросния господин от години бди родната поли-ция в Смолян. Паров е спон¬сор на полицията с договор за дарение №19749 от 28.04.2006 г. чрез фирмата си ЕТ „Васил Па¬ров-Парис“. Така..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
яя
преди 2 месеца
-2
Зад въпросния господин от години бди родната поли-ция в Смолян. Паров е спон¬сор на полицията с договор за дарение №19749 от 28.04.2006 г. чрез фирмата си ЕТ „Васил Па¬ров-Парис“. Така срещу 1906 лева месечно тарикатът – тър¬говец на строителни материа¬ли, всеки месец си откупува спокойствие пред органите на реда. Това обаче не му стига, а използва службите и съда, за да разчиства сметките си с конкуренти в бизнеса. Така осъжданият многократ¬но за фалшификации и лъжес¬видетелстване тарикат набеж¬дава конкурента си К.Р.* и из¬фабрикува дело срещу него за измама с причинена вреда в големи размери. Първоначал¬но Паров успява да се домогне до вече покойния бивш секре¬тар на МВР Цвятко Цветков. В резултат на това Цветков из¬ползва връзките си и от служ¬бите излиза скандално писмо с номер 10470 и с гриф „За¬дължителна заповед“. Според това писмо до Софийската ра¬йонна прокуратура трябва да се подведе под съдебна отго¬ворност лицето К.Р. Васил Паров успява да поръ¬ча и плати на всички по вери¬гата..
яя
преди 2 месеца
0
Най-фрапантен и циничен е случаят със съдийката от СРС Илиана Рашкова, която по вре¬ме на делото получава чрез телеграфен запис 2000 лева от ищеца Васил Паров. ИЗПЛАЩАНЕ нието, Рашкова изпълнява по¬ръчката и ос¬ъжда К.Р. без нито едно го¬дно доказател¬ство. За подобна наглост всяка про¬куратура в дър¬жава от Евро¬пейския съюз ще се самосе¬зира и ще об¬разува предва-рително произ¬водство срещу „служителката“ на Темида и срещу поръ¬чителя Паров. В редакцията на „Свободен народ“ се явиха двама души, които са готови да свидетелстват, че въпрос¬ните 2000 лева са само малка част от по-голяма обща сума. Целият подкуп, който Паров е платил на съдия Илиана Раш¬кова, възлизал на 10 хил. лева. Така с подкупи и мръсни уда¬ри под кръста над конкурен¬цията Васил Паров си живее прекрасно .


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени