Ето я новата жена на Орхан Мурад и мащеха на Сузанита (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/eto-ia-novata-jena-na-orhan-murad-i-mashteha-na-suzanita HotArena.net
Ето я новата жена на Орхан Мурад и мащеха на Сузанита (СНИМКИ)

Орхан Мурад отново е влюбени в сериозна връзка. 

Новата дама на сърцето му се казва Камелия Добрева и е родена в Казанлък. Тя също е разведена и има син. Камелия публикува любопитни снимки в социалните мрежи, на които е заедно с певеца и не го крие. На един от кадрите е полегнала разголена в леглото му.  Двамата са били засечени в Пловдив на „Капана“, а преди това са ходили на морето. Забелязани са в популярен пиано бар в  Свети Влас, където Камелия хванала микрофона и впечатлила с изпълнението си. Свидетели разкриват, че блондинката е неотлъчно до Мурад по време на негови участия.

Пред „България Днес“ Орхан Мурад нито потвърди, нито отрече информацията за новата жена до себе си. „Личният ми живот никога не засяга. С кого ср срещам си е лично моя работа, и тези неща никой не трябва да го интересуват“. Орхан Мурад и жена му Шенай се развеждат през март тази година официално о оттогава певецът е  свободен мъж.

2 Коментара

Тоз

преди 2 години

Горкия на жена не случи!

Коментирай

абе,

преди 2 години

И на дъщеря също.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.