Ето защо Дара Екимова плака, след като свали маската на Порцелана! (Криела дори от майка си, че участва)

1086
11 Октомври 2021, 13:00


Щом свали маската на Порцелана в „Маскираният певец“, от очите на младата певица Дара Екимова потекоха сълзи. Дара разкри, че плачът й не е от яд.

 

„Бях шокирана, че всички ме разпознаха. Не очаквах да си тръгна толкова рано. Но явно гласът ми вече е достатъчно популярен и разпознаваем“, каза певицата, която умело опазила тайната дори от майка си Ива Екимова. Двете са супер близки, но в името на завоалирания формат на шоуто Дара успява да се укрие и от най-близкия си човек.

 

„Помогна ми това, че вече не живеем заедно. Не знае какво правя по дял ден. По-лесно мога да я излъжа. Ако живеехме заедно, със сигурност щеше да е много трудно да се скрия от мама. Едва след като се разбра, че съм аз, приятелите ми разкриха, че са ме подозирали. Но не са ме питали, за да не ме затормозяват. Всички ми казаха, че се гордеят с мен, въпреки че си тръгнах толкова рано“, сподели пред „България Днес“ Дара.

 

Младата певица е голям фен на шоуто още от първия му сезон. През миналата година тя бе гост-участник в него. С участието си в „Маскираният певец“ тя сбъдва една своя мечта. „Костюмът бе феноменален. Много ми хареса. Лошото беше, че ограничава движенията ми. А аз обичам да танцувам. Докато бях в костюма на Порцелана, се чувствах притеснена, защото не можех да се държа на сцената, както го правя по принцип“, казва още певицата.

 

Дара има своя фаворит за шоуто. Въпреки че е рамо до рамо с половината участници, тя няма представа кой се крие зад останалите маски. „Гъбарко и Госпожицата са ми любимите маски“, добави още дъщерята на Ива Екимова.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лллл
преди месец
0
Тази маска ми беше най-атрактивна . Може би защото си падам по красив порцелан . И момичето се представи достойно . Има талант .но как ще се развива занапред не зная . Само наследствен талант и амбициозна майка не е достатъчно .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени