Ева Кикерезова ранена между очите по време на новогодишен купон

10 Януари 2022, 10:00


Синоптичката от БНТ Ева Кикерезова по чудо не загуби зрението си навръх новата 2022 г., след като сачма от пистолет я намери между очите, научи „Уикенд“ от колеги на разстроената телевизионерка.

Инцидентът с Ева Кикепезова се случил по време на новогодишен купон, на който тя отишла с половинката си. Веднага след настъпването на 12-ия час един от гостите на купона извадил пистолет и стрелял с него във въздуха. Сачма от оръжието обаче излетяла при единия от изстрелите и се забила точно между очите на синоптичката. За голям късмет сачмата само разранила челото на Ева Кикерезова, като не успяла да засегне зрението й.

Силно уплашена и стресирана от злощастния инцидент, синоптичката от националната телевизия сама съобщи, че била уцелена със сачма между очите в социалната мрежа Фейсбук под публикация на нейната колежка от БНТ – репортерката Карина Каранйотова.

Оказа се, че Карина, която е доведена дъщеря на Аня Пенчева от брака й с Ивайло Каранйотов, също е претърпяла инцидент на Нова година. Нейн приятел без да иска й прогорил косата с бенгалски огън. По ирония на съдбата и Карина Каранйотова, и Ева Кикерезова се бяха обявили срещу зарята и бомбичките за новогодишните празници, които създават неописуем стрес у домашните любимци и бездомните кучета и котки.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени