Ева Веселинова готова за среща с близнаците! (Вече е накупила най-необходимото)

https://hotarena.net/az-jenata/eva-veselinova-gotova-za-sreshta-s-bliznacite HotArena.net
Ева Веселинова готова за среща с близнаците! (Вече е накупила най-необходимото)

Репортерката Ева Веселинова вече е готова да се срещне с близнаците си.

 

Красавицата се очаква да роди до няколко седмици и се подготвя усилено за най-вълнуващия момент в живота си.

 

„Купувам само най-необходимите неща и вече нямам търпение“, споделя развълнувано бъдещата майка, пише „България Днес“.

 

8 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Всичко това е много хубаво, но какъв е смисълът, след като не можеш да го изживееш пред хората с партьора и/или с бащата на децата, който трябва по различни причини да го криеш. И не ми изтъквайте тук личната сфера. Ако тя беше решаваща, нямаше нужда от излагане на цялата бременност в нета.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Много са смешни напъните й да скрие на колко е години и как се набута в телевизията...Първо какво е правила 10 години в Гърция след 12ти клас?? И уж от разстояние завършва журналистика ...дали и къде ?! Ама и в Софийския да е, се тая, много дето не могат да смятат дори го завършват. Така... После изведнъж решава, че ще се върне в България... явно на 30+. Няма как да се забравят поривите й за изява.... то не беше Сделка или не .... после гола в Мис Плеймейт.... Плеймейтка щяла да става....Изведнъж каза, че от Гърция директно се върнала в Сливен откъдето е и започнала работа в Господари на ефира... Ама айде да каже вече как стигна до телевизията?! и кой е този богат продуцент, за който пишат, че я бута навсякъде след Плеймейт?! А за бременността си, хем не иска, да знаят хората кой е бащата на децата, хем пък само се пъне в постове социалните мрежи, за да не я забравят... ееее ама пък нали се пише, че след Гала, са я набутали в БТВ, трябва да поддържа спомена за себе си... кой ли й е помогнал този път??? бащата ли? продуцентът ли? Абе Ева, или казвай всичко както си е или си стой офлайн. И наистина май както се пише си на 37? Защо го криеш?

Коментирай

АзАз

преди 3 години

.........Та кой ли й е помогнал този път??? бащата на децата ли? продуцентът ли? Това един и същи човек ли е!? Абе Ева, или казвай всичко както си е или си стой офлайн. И наистина май както се пише си на 37-38?! Защо го криеш? Дори да си леко симпатична на човек, с всички тези лъжи около себе си и тайни, ставаш по антипатична.

Коментирай

Monkеу

преди 3 години

Омръзна ми от тази ! Бах ти звездата .

Коментирай

Антон

преди 3 години

Навярно не е изненада за жената, щото вероятността да са близнаци с инвитро е много голяма. Обикновено при нормално зачеване не се получават близнаци, тъй че да не се прави на ощипана леличката!

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Тая е бременна от 20 години, братче. Няма ли най-накрая да ги ражда тия близнаци?

Коментирай

абе,

преди 3 години

Всички бъдещи майки правят това.Тази с какво е по-различна,че я пробутвате?

Коментирай

абе,

преди 3 години

Това дали деца се правят естествено или инвитро/поради ред причини/няма никакво значение.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.